silverglider je napisao(la):ali radi ograniceno vreme valjda.
silverglider je napisao(la):Beta je free za download, ali radi ograniceno vreme valjda.
BTW, sto si ga skidao ako se sad (nakon svega) pitas da li ga da stavljas?
Voodoo_NBGD je napisao(la):Kakva je situacija sa 32-bitnim programima? Aj izvrtite 3dmark pa javite razliku...
Voodoo_NBGD je napisao(la):Kakva je situacija sa 32-bitnim programima? Aj izvrtite 3dmark pa javite razliku...
delimir je napisao(la):3D Mark 2001SE pod XP SP2 ~18400
3D Mark 2001SE pod XP 64bit ~17300
Milak je napisao(la):ja sam juce dobio longhorn windows.da li se on ovde uklapa u pricu....?ili mozda ne
Darko je napisao(la):Tri puta ura za Majkrosoft :crash:
Pitanje je kakva je optimizacija tih 64-bitnih 3D aplikacija i kako su portovane, ali sigurno je da nisu od pocetka pisane za 64-bita. Mada takve "od pocetka pisane" 64-bit aplikacije necemo bas tako skoro videti.delimir je napisao(la):Treba imati u vidu da je u pitanju 32-bitna aplikacija koja se u ovom slucaju izvrsava preko WoW enginea u Win XP 64. Medjutim definitivno je do drajvera, posto i 64-bitne 3D aplikacije, ako je suditi po prikazima na Net-u, rade ponekad losije nego 32-bitne.
Da nije DEPdelimir je napisao(la):Meni ne radi Sandra 05. Kada kliknem na refresh u testovima nista se ne desava...
drfedja je napisao(la):Da nije DEP![]()
drfedja je napisao(la):Pitanje je kakva je optimizacija tih 64-bitnih 3D aplikacija i kako su portovane, ali sigurno je da nisu od pocetka pisane za 64-bita. Mada takve "od pocetka pisane" 64-bit aplikacije necemo bas tako skoro videti.
...
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
cout << "Hello World From About\n";
}
silverglider je napisao(la):Evo ga stari program:
Kod:#include <iostream> using namespace std; int main() { cout << "Hello World From About\n"; }
Aj' ga sad napisi ponovo "od pocetka" za 64-bita...
raindog je napisao(la):da ali ako bi imao kompajler koji je optimizovan za 64-bita onda bi vec bila druga prica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari