CnQ ce da radi kada AMD izbaci drajver za CPU za Win64, ili kada izadje finalna verzija.delimir je napisao(la):A nije! Beta XP 64 ne podrzava DEP
A, koliko vidim, ni Cool'n'Quiet...
U principu je neuprotrebljiv, pa moze da ti koristi samo za neka testiranja. Neke stvari rade mnogo brze, ali za sada je to samo teorija.M3 je napisao(la):A recite mi dali vrijedi skinuti tih 500 mb ...znaci dali brze radi nego SP2 ???
Svi oni koji imaju legalni XP ce moci da je dobiju 4 free!raindog je napisao(la):eh kad bi i ta finalna verzija mogla da se skine za free![]()
Nedjo je napisao(la):Svi oni koji imaju legalni XP ce moci da je dobiju 4 free!
A ako imam legalan Home Edition, da li cu da dobijem legalan Pro 64? Bez doplate, naravno! :dNedjo je napisao(la):Svi oni koji imaju legalni XP ce moci da je dobiju 4 free!
Moci ce, ali ne sa M$ sajta :draindog je napisao(la):eh kad bi i ta finalna verzija mogla da se skine za free![]()
drfedja je napisao(la):Moci ce, ali ne sa M$ sajta :d
Na to sam i mislio :dfaxcool je napisao(la):Zasto ne? Ja sam prosle godine skinuo Windows.NET Server 2003 Enterprise Edition sa M$ sajta ali naravno trial verziju...(ali je posle transformisana u full)
Nedjo je napisao(la):Svi oni koji imaju legalni XP ce moci da je dobiju 4 free!
faxcool je napisao(la):Evo jedna novost :
Windows XP Professional x64 Edition RC 1 Released
Windows XP Professional x64 Edition RC 1 is available for download on Microsoft website. If you want to play a bit, add if free to your Cart...
The Windows XP Professional x64 Edition - CD will not be available until approximately late February. If you prefer to not wait for the CD version, you are welcome to continue to process your order for the download version.
Windows XP Professional x64 Edition is designed to address the most demanding business needs of technical workstation users who require large amounts of memory and floating point performance in areas such as mechanical design and analysis, digital content creation, and scientific and high-performance computing applications.
Download : http://download.microsoft.com/downl...-a947a350cdc6/w2k3sp1_1289_usa_x64fre_pro.iso
delimir je napisao(la):Sto znaci da ce ovi koji imaju pirate morati da keshiraju za XP 64bit? :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari