Šta je novo?

Windows XP Service Pack 3 (SP3)

Instalirao samostalne, ne vidim nikakvu razliku ni u kom pogledu na prvi pogled (ovo cu da patentiram koliko glupo zvuci). Ne pise mi build sto valjda znaci da jeste final, u torrentu pise Microsoft.Windows.XP.Service.Pack.3.RTM.Build.5512-STaNDaLONE

Poslednja izmena:
Problem je i do ploče. Ima na netu da se nađe, kontroleri "pojedu" određen adresni prostor, što se oduzima od onih adresibilnih 4 GB... moguće da memory remap koristi onaj ostatak preko, pošto su mem. kontroleri u procesorima u stvari 36-bitni...

offtopic:

Odmah sam se setio extended i expanded memorije.

HIMEM-a i EMM-a i bi valjda i neki PCKwik Power Pack

Eh ;)

Ma pushtio sam download vec, nema potrebe. Ja ipak cekam Tiny XP :)

odmah ti kazem da je pravljenje u toku ;)
Kod:
eXPerience wrote:Already making a TinyXP...

Drivers - Printers

Languages - All removed except European)

Multimedia - Images and Backgrounds, Music Samples

Network - MSN Explorer, Windows Messenger

Operating System Options - .NET Framework, Help and Support,
Manual Install and Upgrade, MS Agent, Out of Box Experience (OOBE),
Search Assistant, Security Center, Tour

Services - Error Reporting, Indexing Service

Directories - DOCS, SUPPORT, VALUEADD

all that is removed and a full Bashrat pack put in (+ all third party packs)

Tiny XP eXperience edition! E to se ceka :) Samo neka bude kao ovaj sa SP2 i ja cu biti presrecan.

Jel probao neko SP3 sa softpedie? Da li je fake?

spominju ljudi da je beta skini sa proverenih torrent izvora...

Evo jedne takoreći zvanične stranice za preuzimanje finalne verzije:

Major Geeks: Microsoft Windows XP Service Pack 3 Final

Windows XP Service Pack 3 (SP3) includes all previously released updates for the operating system. This update also includes a small number of new functionalities, which do not significantly change customers experience with the operating system.

Supported Operating Systems: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition.

PS
Sajt je veoma poznati i provereni Major Geeks, koji ne podržava nezvanične i piratske verzije softvera
Postavljeno je 5 mirror linkova za download
;)

Da li je preporučljivo da ga bacim sada, pošto mi se ne radi sveža instalacija win-a ?

Ovu poruku sam dobio kada sam pokusao da instaliram SP3 sa Softpedie (FINAL).
Da li neko zna u cemu je problem?

Poslednja izmena:
Ja upravo instalirao onaj SP3 sa linka par postova pre Catch22 i jeste final. Verujem da je i ovaj iz njegovog posta ;)

A mozde li neko da eventualno okaci to na rapid jer ovo ubija koliko je sporo 0,4 kb/s

Ja sam skidao sa majorgeeksa pre pola sata i isao je sa 100kb sad cekam nekog da napise da li valja taj fajl nebi da zeznem vin (neradi mi se format) :wave:

Instalirao samostalne, ne vidim nikakvu razliku ni u kom pogledu na prvi pogled (ovo cu da patentiram koliko glupo zvuci). [/I]

Isti slučaj, na prvi pogled sve je isto. Nema nikakve Vista teme, i dalje je Internet explorer 6, WMP 9, sve je isto samo njega nema ;). Skinuto sa Softpedie

Prilozi

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    112.8 KB · Pregleda: 218
@Proday:

ukljuci system restore i napravi restore point i resen problem. SP3 cak ima i uninstall.

@Vader:

Ima finalni sp3 integrsian u win, ali to je nelegalan softwer, linkovi su nelegalni bla bla, you get the point :) A inace, kao i sp2, i sp3 se instalira u toku windows instalacije tako da...Mozes sam to sa nlite-om da napravis.

Poslednja izmena:
Da li je moguce da slipstreamovanje service pack-a u originalnu(legalnu) istalaciju XP-a, narusava licencu? Jer sam upravo to pokusao da uradim sa MSDN verzijom wina koju koristim i odbio je da se aktivira kljucem koji sam dobio od Microsofta? Da li to znaci da ipak nisu sve instalacije XP-a iste, a bitan je samo serial? Sorry za delimican offtopic.

Kakva gadna kombinacija srpsko-engleskog, tek sad vidim. Mrzi me da prepravljam post:)

jel moze neko da postuje rapidshare linkove za Service Pack 3, znam da je izasao final, ali ne mogu da nadjem linkove koji su ok?

Ovu poruku sam dobio kada sam pokusao da instaliram SP3 sa Softpedie (FINAL).
Da li neko zna u cemu je problem?

Ja sam skinuo SP3 sa Softpedie i veličina mu je 112MB (a trebalo bi da je preko 300), tako da nisam ni pokušao da ga instaliram, samo shift+del. ;)

Jel može neko da mi odgovori na pitanje koje sam gore postavio, sigurno znate.

Nazad
Vrh Dno