Šta je novo?

Windows XP Service Pack 3 (SP3)

Poslednja izmena:
Da li moze mali help, integrisao sam ga u instalaciju ali sada trazi serijski, pa ako bi neko mogao na brzaka da mi baci neki hint ili nesto na pm bio bih vecno zahvalan lol pozzz

Jel ima jos neko problema sa SP3 i nod32 (v3.0.650)? Zauzece procesora je stalno na 50%, win puca sa plavim ekranom,...a od kad sam ga izbacio sve radi ok?

Meni se CS-Source ucitavao sto godina, UT 3 takodje, tako da je SP3 dobio nogu na neko vreme...

meni sp3 i nod ne prave nikakvih problma, mreza radi ok, adsl takodje...sve sljaka ko podmazano

Ovo su nezvanični linkovi sa Neowin foruma:
Windows XP Service Pack 3 RTM Build 5512 Download

Filename: WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe
Size: 316mb (331,805,736 bytes)
MD5: BB25707C919DD835A9D9706B5725AF58
SHA-1: C81472F7EEEA2ECA421E116CD4C03E2300EBFDE4

Digitally signed on 14/04/2008

Download Links:

HTTP/FTP: [Right click save as work's best]

Canada HTTP Mirror:
http://vps.insanenutter.com/sp3/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe

UK FTP Mirror:
ftp://digiex.net/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe [50 connections]

US FTP Mirror:
ftp://downloads.digiex.net/xpsp3/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe [50 connections]

Canada FTP Mirror:
ftp://vps.insanenutter.com:10020/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe [50 connections]
ftp://vps.nimrod-online.com/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe [50 Connections]

All FTP Servers are limited to one connection per IP to ensure Download Manager users do not hog available slots for everyone.

Multiple Mirrors (Torrent):

Torrent:

http://users.digiex.net/digiexbot/Windows XP Service Pack 3 RTM Build 5512.torrent [100mbit UK, USA and Canada Seed - No Connection Limits!]

You will get more speed from the Torrent, so please use it when possible! Also please be kind and seed till your ratio hits 1.0 to allow everyone to download fast, many thanks.

Dok se ne pojavi i na Microsoft serverima uskoro...
Official SP3 Timeline:

April 21, 2008:

OEM, Volume License, Connect, and MSDN and TechNet subscribers get SP3

April 29, 2008:
Microsoft Update, Windows Update, Download Center gets SP3

June 10, 2008:
Automatic Updates pushes SP3

Najvažniji noviteti su:
The key features of Service Pack 3 include Microsoft's updated Management Console 3.0, which appears in Windows Server 2008 and Vista; the new Windows Installer 3.1; an update to Wi-Fi protected access; and support for Network Access Protection, the "health checking" component used by Windows Server 2008. With that latter component, a network server can check to make sure certain upgrades and security features are in place for XP-based clients as well as Vista-based, before those clients can be allowed to log onto the network.

U međuvremenu Microsoft je postavio za preuzimanje SP3 ISO fajl za svoje MSDN i TecNet pretplatnike, pošto je nastalo opšte nezadovoljstvo da je preuzimanje bilo moguće svugde osim sa MS servera (!?!)

Instalacija fajla preuzeta sa poslednjeg linka sa Neowin foruma je prošla potpuno glatko i bezbolno, a ranije instalirani IE 7 i WMP 11 su ostali netaknuti (nisu uključeni u SP3).

Evo i sličica (bitan je MD5 Hash / CRC32)

Prilozi

• SP3.jpg
    SP3.jpg
    32.7 KB · Pregleda: 189
  • SP3-1.jpg
    SP3-1.jpg
    26.4 KB · Pregleda: 196
  • SP3-2.jpg
    SP3-2.jpg
    32.9 KB · Pregleda: 227
  • SP-3-3.jpg
    SP-3-3.jpg
    23.6 KB · Pregleda: 198
Juce sam skinuo Major Geeks: Microsoft Windows XP Service Pack 3 Final i sinoc instalirao ali posle toga win vise neradi cim se prodje bootscreen iskoci na delic sekunde plavi ekran i kraj instalirao sam vistu na drugu particiju da bar pokupim podatke sa stare particije.
Kako da se vratim na Sp2 probao sam i safe i last good ali isto se desava

Fajl sa majorgeeksa ima ovaj md5 i rekao bih da ne valja jer nije isti ko onaj gore, a takodje mi je masina pobrljavila posle njega.

043391fb959d5623bd42ea376452f203

Marinac, ja sam repair uradio sa install diska.

Poslednja izmena:
Meni fajl sa major geeksa radi bez ikakvih problema i brljanja, samo napominjem da imam legalan vindovs (neznam da li je to bitno)!

I meni radi super, ali sam morao da ga ubacim pomocu nLite-a. Nije hteo obican install.

Koliko oprecnih iskustava :) Ja cekam SP3 sa MS sajta.
Jel moze neko od vas kojima SP3 radi ok da odradi malo testova, cisto da vidimo sta smo dobili a sta izgubili?

Poslednja izmena:
Da li je moguce da slipstreamovanje service pack-a u originalnu(legalnu) istalaciju XP-a, narusava licencu? Jer sam upravo to pokusao da uradim sa MSDN verzijom wina koju koristim i odbio je da se aktivira kljucem koji sam dobio od Microsofta? Da li to znaci da ipak nisu sve instalacije XP-a iste, a bitan je samo serial? Sorry za delimican offtopic.

Kakva gadna kombinacija srpsko-engleskog, tek sad vidim. Mrzi me da prepravljam post:)

Da li si koristio vistu za slipstream?
Ako jesi onda ti to nece raditi.
Pogledaj ovaj link

Poslednja izmena:
Ja koliko sam čuo, final će zvanično biti objavljen 29. Aprila. Znači valjda će tada biti na microsoft.com.

Vrlo korisna mala altkica, koja se zove Autostreamer v1.0.3

Prilozi

• autostreamer.zip
    532.2 KB · Pregleda: 103
  • AS103.jpg
    AS103.jpg
    57.2 KB · Pregleda: 183
Da da, video sam juče :)
Šta da se radi, u svakom slučaju WZTiSO radi kako treba.

Evo ga stigo... Ja ga sinoc skinuo... :D

Poslednja izmena:
Bullshit, ovo je ko kad bi rekli "nemojte sami slipstreamovati SP3 u svoju instalaciju nego čekajte da MS izbaci". Slipstreamovani ISO radi sasvim normalno.

Nazad
Vrh Dno