- Učlanjen(a)
- 15.02.2002
- Poena
- 705
Problem je i do ploče. Ima na netu da se nađe, kontroleri "pojedu" određen adresni prostor, što se oduzima od onih adresibilnih 4 GB... moguće da memory remap koristi onaj ostatak preko, pošto su mem. kontroleri u procesorima u stvari 36-bitni...ne. bas suprotno...hardware ce da odradi stvar bez problema ali 32bit software je limitiran
e jedno pitanje, kad izadje final ver sp3, posto trenutno imam instaliran sp2, da li moram prvo da deinstaliram sp2 ili mogu preko sp2 da instaliram sp3?
To koliko preko 2GB vidi je stvar hardvera. Na nekom hardveru moze da vidi i 3.5GB.
mislim da je do ploche... meni vidi 3.5gb ,)
instaliras service pack 3 preko service pack 2, nista ne brises, jer moras da imas service pack 2 da bi instalirao service pack 3...![]()
a da nam okacis neki link gde si se upoznao sa tim... ? :smash:Koliko sam upoznat sa SP3 za WinXP, ne podržava instalaciju na čist XP već mora ići preko SP1 ili SP2.
Koja glupost...
SP3 sadrzi i SP1 i SP2 u sebi tako da ne moras nista da brises. Mozes da puknes preko ili mozes da instaliras SP3 na cist XP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari