moto tomo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.01.2005
- Poena
- 620
Microsoft у свом Press Statement-у најављује SP3 "...later this year". :wave:
Kako da ne...S obzirom da je nastavljena tradicija da je svaki novi Windows lošiji od svog prethodnika
...uz duplo više prodatih kopija od XPa i xy puta više od ME/2k za isto vreme (da, znam da će sada da krene priča o tome koliko je prodato u maloprodaji, a koliko licenci uz brend mašine, ali to je tako, i tržište se izmenilo i nije isto kao 1999. ili 2001. godine)govori podatak da je prodaje Viste krenula katastrofalno i pored neviđene marketinške kampanje.
At the end of the (east coast) day on May 23, a Microsoft spokeswoman provided the following update:
“I just received additional information from the product manager responsible for SP3. While we’re still not talking specifics, he did point to the following link as an accurate timeline for our preliminary plans for SP3: http://www.microsoft.com/windows/lifecycle/servicepacks.mspx. Again, these are just preliminary and we will share more at a later date. Please do reference this link for current timing and disregard the release from InterOp, which is inaccurate.”
Moje licno misljenje da je Vista bolja, novija i sve mi lepo radi i fukcionise. Ali, cemu rasprava?Pa svako ima pravo da instalira sta zeli, zar ne? Tebi je bolji XP, ostani na njemu, zelis MacOS OK ili Linux, moze....meni je Vista x64 na masini i zadovoljan sam, pozz
![]()
A kad ce da izbace slova za imena diskova i naprave prave linkove u file-sistemu (a ne ove bangave shorcut-ove)?
Zato sto u Visti imas native DX10, a instalirani DX9 pack ti samo dao mogucnost koriscenja dll koji su bili potrebni datoj aplikaciji.
Microsoft у свом Press Statement-у најављује SP3 "...later this year". :wave:
E pa vidis, moj ADSL modem recimo nema drajvere za Vistu. I obzirom da se radi o Asus, sramota je da nemaju nameru da ih izbace
Sto se tice brzine startovanja i izvrsavanja programa...
Cak i ako je to tako, to ti se cini jer ti je Vista sveza, a kod XP-a ti se nakupilo sve i svasta.
Ja imam na istom racunaru i XP i Vistu, samo na odvojenim hardovima.
Sveza Vista mi nije brza od matorog XP-a...
Naravno, verovatno ja ne umem da optimizujem komp, glup sam ili vec tako nesto, pa mi zato Vista radi sporije...
Naj vise problema imao sam sa uspostavljanjem lan mreze koji na xp masinama namestim za 1-2 minuta na visti sam se zezao pola dana
adsl sam jedva namestio
povremeno drljanje po disku
konstantno smaranje sa odobravanjem programu da se instalira,uninstalira kad god nesto podesim promenim vista smara sa pitanjima pravima...
Takodje XP mogu da namestim u sitna crevca sto sa vistom nije slucaj ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari