Ubedjen sam da je radilo sigurno,imao sam telefon 9 meseci,primetio bi da nije moglo odma
Pa sto mi lepo ne kaze konkretno, ne moze, moze, pokusavam al ne ide i sl. Ovako samo pise "brisem...." i tako stoji u nedogled. U qrac, menjam sistem :dNe mozes sve to da obrises odnosno i ne treba to da bude skroz prazno, do giga je ok.
Unapred se izvinjavam ako je vec neko postavljao ova pitanja, ako je vec pisao o tome xxx puta, ali posto tema ima 450 strana, stvarno ne mogu da pretrazujem sve stranice u nadi da se odgovori negde nalaze, na nekoj strani...
E ovako, treba mi pomoc da razumem neke stvari...
Zasto se sve aplikacije koje iole vrede placaju na WP? Mislim, Android nudi ili istu, ili bolju funkcionalnost besplatno, dok na WP mores da platis sve zivo...
A druga stvar oko koje mi je potrebna vasa pomoc je, posto nikad nisam dosad kupovao aplikacije za WP (kupovao sam na netu, ali aplikacije za WP/Android ne), jel moze neko u kratkim koracima da mi objasni kako ide proces kupovine? Sta je sve potrebno, i kako zapoceti proces kupovine aplikacije?
Hvala unapred![]()
Search koji ne prikazuje rezultate, ali dobroNe moras sve da citas, postoji search ali dobro.
Pa, sta god sam hteo da instaliram da valja, se placalo... A to "sve zivo"Odakle ti to da se sve zivo placa?
Search koji ne prikazuje rezultate, ali dobro ;-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari