Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ljudi imam sledeci problem:
Uzeo sam od caleta ativ s i uradio factory reset i podesio telefon kako mi odgovara i skontao sam da kad mi zvoni telefon a stavljeno je da vibrira i zvoni on samo vibrira prvih par puta i kad krene melodija onda nema vise vibracije,probao sam i sa njegovim melodijama i sa melodijama skinutih sa Zedge-e i isto se ponasa,imao sam isto Ativ s pre ovog i tamo je radilo najnormlanije,da li neko mozda zna sta je problem?

Ubedjen sam da je radilo sigurno,imao sam telefon 9 meseci,primetio bi da nije moglo odma

Nemam pojma, to ti je tako otkad postoji WP, jedino ako je tvoj bio limited vibrating edition.

Jedino to da, i onda kad se ponovi melodija ispocetka, opet ce i da vibrira..

Bila je neka pesma skinuta preko ringtones pro aplikacije,ja sam bio ubedjen ali eto izgleda da sam se zeznuo,hvala u svakom slucaju na odgovorima

Da li postoji besplatni youtube UPLOADer koji stvarno radi i koji omogucava da se salju filmovi napravljeni telefonom, odn. filmovi iz galerije...

Onaj Nokia Video Upload je radio zadnji put kad sam probao..

Da li neko ima poteskoca sa brisanjem other odn. temp prostora. Ja na Ativu ne mogu da obrisem. Kliknem na delete ali samo ispise "Deleting temporary files..." i nista se ne desava. Pola giga je zauzeto.

Poslednja izmena:
Ne mozes sve to da obrises odnosno i ne treba to da bude skroz prazno, do giga je ok.

Meni je to uvek bilo do nekih 200 mb ,al sad na 8.1 dp update 1 konstantno stoji na 509 mb ,al evo sad sam imao 500 mb slobodne memorije na telefonu,obrisao temp i dalje stoji 509 mb ,al se interna oslobodila na 854 mb.

Ne mozes sve to da obrises odnosno i ne treba to da bude skroz prazno, do giga je ok.
Pa sto mi lepo ne kaze konkretno, ne moze, moze, pokusavam al ne ide i sl. Ovako samo pise "brisem...." i tako stoji u nedogled. U qrac, menjam sistem :d

Pa na svakom sistemu imas taj rezervisani prostor, ortak na Xperia M jedva da ima gigabajt slobodno za instaliranje aplikacija :)

Da li moze update da se uradi na telefonu kada se on spoji sa racunarom preko usb kabla? Znaci da tel ne koristi wi-fi nego preko interneta od kompa jer imam kablovski net i modem nema opciju za wi-fi :(

Samo clean install preko Nokia software updater aplikacije

Pisano je 594 puta o tome. Instaliraj program Nokia software updater, povezi fon, program ce ti ponuditi najnoviju verziju sistema, trebace mu neko vreme da skine, ne znam koliko gb ima 8.1, i samo prati uputstva, program je bas user friendly.

Mi ne nokia korisnici cemo izgleda ostati suha qrca sto se tice WP 8.1...
Na kraju cu zaista morati da uzmem neku nokiu 925 iako mi se generalno dizajn ne svidja.

Unapred se izvinjavam ako je vec neko postavljao ova pitanja, ako je vec pisao o tome xxx puta, ali posto tema ima 450 strana, stvarno ne mogu da pretrazujem sve stranice u nadi da se odgovori negde nalaze, na nekoj strani...
E ovako, treba mi pomoc da razumem neke stvari...
Zasto se sve aplikacije koje iole vrede placaju na WP? Mislim, Android nudi ili istu, ili bolju funkcionalnost besplatno, dok na WP mores da platis sve zivo...
A druga stvar oko koje mi je potrebna vasa pomoc je, posto nikad nisam dosad kupovao aplikacije za WP (kupovao sam na netu, ali aplikacije za WP/Android ne), jel moze neko u kratkim koracima da mi objasni kako ide proces kupovine? Sta je sve potrebno, i kako zapoceti proces kupovine aplikacije?
Hvala unapred :D

Poslednja izmena:
Odakle ti to da se sve zivo placa? Od 50-ak aplikacija koje imam, platio sam mozda 5. A od tih 5, 2 sam "morao", da bi imao precice za daljinski upravljac na homescreenu, bez precica je besplatan, i FlashVideo da bi gledao streamove.. A postupak je, izvadis recimo Intesa Internet karticu i ubacis njene podatke u telefon.

Poslednja izmena:
Unapred se izvinjavam ako je vec neko postavljao ova pitanja, ako je vec pisao o tome xxx puta, ali posto tema ima 450 strana, stvarno ne mogu da pretrazujem sve stranice u nadi da se odgovori negde nalaze, na nekoj strani...
E ovako, treba mi pomoc da razumem neke stvari...
Zasto se sve aplikacije koje iole vrede placaju na WP? Mislim, Android nudi ili istu, ili bolju funkcionalnost besplatno, dok na WP mores da platis sve zivo...
A druga stvar oko koje mi je potrebna vasa pomoc je, posto nikad nisam dosad kupovao aplikacije za WP (kupovao sam na netu, ali aplikacije za WP/Android ne), jel moze neko u kratkim koracima da mi objasni kako ide proces kupovine? Sta je sve potrebno, i kako zapoceti proces kupovine aplikacije?
Hvala unapred :D

Ne moras sve da citas, postoji search ali dobro. Ja imam vise od 250 aplikacija (ne trenutno instalirano, vec uzete jednom, ali mogu da ih instaliram ponovo), dosta njih sam pokupio na nekim akcijama, mada gledam sad, sve sto najcesce koristim je besplatno, kupio bih jedan program da bih eliminisao reklame...znaci nije tako crna situacija.

Poslednja izmena:
Pa navedi koje su to..

Nazad
Vrh Dno