Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Nemam pojma ,meni se pojavio na storeu apdejt za touch ,mada s obzirom da nemam black ,ne vidim nista novo posle apdejta .

To sljaka samo ako imas vec black..

Trebalo bi 24 februara. Kao da smo mi sa L620 najgori! :d

Izgleda da nas ima najmanje ,sto nekako potvrdjuje i tema l620 na ovom forumu :D

Ne bi se složio da vas ima najmanje.
Zastupljenost ide ovako: 520, 920, 620, 720,820
adduplex-520.png

Bice budite strpljivi :) Nije black nesto bas toliko posebno...

Neznam zasto ali developer aplikacije su prestale da rade...
Opet cu da ih instaliram. Pa sta bude...

Faktički su samo izdvojili deo sa kamerama iz .RS Servis aplikacije ali ih ovde ima više... Ako ne apdejtuju .RS servis uskoro, prelazim na ovu.

Time:me i MS YT rade

To htedoh reci bas, te dve imam instalirane i obe rade bez problema...

YouTube i PC Remote Pro, ne znam kako ali vise ne rade, kao da vise nisam developer :D ... bzv aktiviracu opet onaj account.

Accuweather od jučerašnjeg apdejta ne radi normalno
live tile funkcioniše, ali aplikaija izbacuje nakon početnog ekrana

Pocket File Manager sad ima pun pristup ka sd kartici, kao kada prikacimo fon na komp!!! Wau konacno sada vidim da sam dao pare za nesto dobro :) sad cu da cepam ftp :D

Da priupitam: Da li je neko imao problema sa POS-MSFTBILLING BILLMSNET LU na bankovnom racunu? Stoje mi 100din rezervisano jos od 30.01.2014. i ne mogu da zatvorim racun.
Zvao sam Microsoft podrsku u Beogradu, prosledili me na chat podrsku za WP, oni me prosledili na generalnu MS podrsku i sada chatujem sa nekim Alvinom (cekam vec 20 minuta da "izvuce podatke").
Ako je neko imao isti ili slican problem, bio bih veoma zahvalan da mi kaze kako treba da se resi?

Ja sam imao nekih problema sa naplatom, ali sam skontao da nije mogao da povuče pare sa računa zato što ih nije bilo dovoljno na istom. :D

Zapravo, imao sam dovoljno za aplikaciju, ali navodno na kartici mora stalno da postoji neka količina novca, pa zato nije htelo. Čim sam doplatio 10€ na karticu, uredno mi je počistilo tih 125 din.
Kod mene je u pitanju internet kartica AIK banke, pa ti možda nešto može značiti. ;)

Ja izvod iz banke nisam uzeo vec godinu dana :D
A i neam nameru vise da bacam pare na Store, pratim myAppFree i kada nesto bude ugrabim :)

Ja sam imao nekih problema sa naplatom, ali sam skontao da nije mogao da povuče pare sa računa zato što ih nije bilo dovoljno na istom. :D

Zapravo, imao sam dovoljno za aplikaciju, ali navodno na kartici mora stalno da postoji neka količina novca, pa zato nije htelo. Čim sam doplatio 10€ na karticu, uredno mi je počistilo tih 125 din.
Kod mene je u pitanju internet kartica AIK banke, pa ti možda nešto može značiti. ;)

Na srecu, uvek ima dosta para na racunu (VISA kartica). Kaze mi Alvin da ne vidi da je bilo sta naplacivano na taj datum i prosledio me na sledeci chat, ovaj put u pitanju je "Windows Store refund".

Au, baš javi kako si prošao na kraju. :)

Nego, kako stojite sa Molyplayerom. Ja ga neko vreme nisam koristio i sad probao i kaže da je prošao trial period (od preko mesec dana, verovatno). Uradio unistall, pa opet install i izgleda da ću imati novih 30-40 dana "probe". :)

Nazad
Vrh Dno