Niđe veze da li si korisnik sa MTS-a, Vip-a ili Lelenora, za ovaj update.Vidim već su pustili Black Lumia i preko NCU, pa sada svako može da skine i flashuje ceo ROM...Ja koristim i Android i WP i mislim da je svaki na svoj način OK, svaki ima i prednosti i mane, a realno i jedna i druga platforma fino rade za jednog prosečnog korisnika u Srbiji, a takvih je 98%!
Inače telefon mi je na MTSu, ali je donet iz Italije pa je možda zbog toga dobio apdejt!?
Kako sam korisnik i Androida sad čekam apdejt za LG L9 II, nadam se KitKatu.![]()
"Lumia Pusher" ti treba za ovo.Kakav "Sysapp pusher", kada ima posebna aplikacija za Lumia telefone...:smash:Zasto nema Peek u glance settings na 925?
"Lumia Pusher" ti treba za ovo.Kakav "Sysapp pusher", kada ima posebna aplikacija za Lumia telefone...:smash:
http://www.wpcentral.com/lumia-pusher-inverts-and-gets-pulled-nokia-collection-takes-baton-keep-your-apps-date
"Lumia Pusher" ti treba za ovo.Kakav "Sysapp pusher", kada ima posebna aplikacija za Lumia telefone...:smash:
A gde imate ova podesavanja? Jel to posebno za zvono a posebno za medije?
Pa jel ti čitaš uopšte nešto, ili ja pišem na kinesko-mandarinskom dijalektu ?Pa i da nece , redovni apdejti svakako stizu
Napisah u nekoj od tema, meni juče na 820 i celih 15min... Strpljenje![]()
Cek cek cek, odradio sam ono forwardovanje na Outlook, ali ako on sad salje nekom mejl, kako da ispadne kao da salje sa Gmail naloga a ne Outlooka?
Dodaj taj gmail kao alias nalog na Live, imas tamo sve objasnjeno sta i kako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari