Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Takodje Nokia Care update... Nova zanimljiva opcija provere garancije. Dakle imate stavku provera garancije u okviru aplikacije. Kada kliknete na nju kaze vam da li je telefon u garanciji i za koju zemlju je ista vazeca. Fina stvar.

Lumia 720 update je stigao, upravo skidam :) proverite svoje :)

Prilozi

• wp_ss_20140130_0001.png
    wp_ss_20140130_0001.png
    33.5 KB · Pregleda: 80
Instagram 0.3 update

Takodje apdejtujte mape za Here izasle su nove...

Ja koristim i Android i WP i mislim da je svaki na svoj način OK, svaki ima i prednosti i mane, a realno i jedna i druga platforma fino rade za jednog prosečnog korisnika u Srbiji, a takvih je 98%!
Inače telefon mi je na MTSu, ali je donet iz Italije pa je možda zbog toga dobio apdejt!? :p
Kako sam korisnik i Androida sad čekam apdejt za LG L9 II, nadam se KitKatu. ;)
Niđe veze da li si korisnik sa MTS-a, Vip-a ili Lelenora, za ovaj update.Vidim već su pustili Black Lumia i preko NCU, pa sada svako može da skine i flashuje ceo ROM...
A za tvoj "LG L9 II" i njegov hardwer, Kit Kat (android 4.4) je jedini spas.Moj ti je savet da probaš da portuješ CM11 čim se pojavi beta za tvoj telefon. :smash:

Poslednja izmena:
Evo, i ja vozim Lumia Black na 720 :)

Uključio double tap. Radi super. Takođe i notifikacije na Glance-u. Prebacio noćni Glance na zeleno.
Slike i dalje imaju žutu boju nakon postprocesinga. :( Mada, sad je opet ovo inkadescentno osvetljenje od volframske sijalice, pa možda ono pravi problem. Videćemo sutra napolju. :)

Takođe, stiglo mi i 5 aplikacija za apdejt, a vidim da Darko pominje i da su mape za Srbiju dobile osveženje. Burno veče :D

Evo i ja upravo skidam GDR3 + Black na 720 , na Telenoru .

Poslednja izmena:
Zasto nema Peek u glance settings na 925?

Sysapp pusher, pa poguraj sve što fali od apdejta. Ili sačekaj regularan dnevni termin kad se store apdejtuje, pa će samo da prijavi šta mu fali od tih sistemskih aplikacija. :)

Zahvaljujem..

Pa zato što Sys nekada neće da odradi posao na telefonu.Pisalo je o tome na XDA, ali me mrzi da tražim članak...

Lumia pusher pro je jako dobra :)
No od kada mi auto update lepo radi ne cimam se sa tim pusherima ;)
Glance sa notifikacijama i double tap na 720 ;) extra :)

:)

WP81_Volume_controls.jpg

A gde imate ova podesavanja? Jel to posebno za zvono a posebno za medije?

"Lumia Pusher" ti treba za ovo.Kakav "Sysapp pusher", kada ima posebna aplikacija za Lumia telefone...:smash:

SysApp Pusher radi odlično, ima update svakih par dana, i preporuka svima..
Toliko je dobra da sam app kupio (1€), bez obzira što je sve radilo bez ograničenja, samo nema više onih reklama/banera..

Agrrrhhh.... Koliko ce jos da stoji na ovo Preparing to install 100% ? :D

Napisah u nekoj od tema, meni juče na 820 i celih 15min... Strpljenje :)

Pa i da nece , redovni apdejti svakako stizu
Pa jel ti čitaš uopšte nešto, ili ja pišem na kinesko-mandarinskom dijalektu ?
Elem,Borisov buraz prešao sa an-droida na L925 i hoće čovek da mu sve našteluje da radi,jer ovaj nije u tom filmu.Peek u Glance-u nije radio,a to je sistemska aplikacija i treba da se malo pogura, (da ne kažem pushuje). :eyebrows:

Black Lumia update zavisi od telefona do telefona i nije isti za l520,720 ili 920...Za GDR3 update imaš na Netu.

Ja do sada koristio ovu Nokia Camera beta. Sad tek video da mogu normalno bez proksija da skinem Nokia Cameru. :D

Jel probao neko da skine Nokia beamer na 512 rama ? Mislim preko proksija ?

Cek cek cek, odradio sam ono forwardovanje na Outlook, ali ako on sad salje nekom mejl, kako da ispadne kao da salje sa Gmail naloga a ne Outlooka?

Beamer neće da može.Jedino ako izbace neku verziju za telefone ispod 1 giga RAM-a. :smash:
@Boris
Pitaj Daraka...

Poslednja izmena:
Plavi glance mnogo dobro izgleda ali se slabo vidi na 720 , cak i u mraku. A mislio sam da ga stavim da nostop bude plavi. Mislim da dosta slabije pali osveljnje i da sad tek nece skoro ni malo da utice na potrosnju baterije .

Poslednja izmena:
Ne kao primary ni slućajno! Vrati live kao glavni zeznućeš sinhronizaciju na telefonu i moraćeš hard reset da radiš! Ja sam se tako zeznuo ne znajući. Pogledaću sutra na laptopu, može da se namesti sigurno pa ako se ne snađeš do tad, napisaću... Da ne ustajem sad :D

Nazad
Vrh Dno