Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Poslednja izmena:
Vi ste ko sns botovi u b92 i blic komentarima. :)

Poll results: Which manufacturer's flagship are you looking forward to the most in 2014?

Da se ne polemise ponovo o sistemima ali konacno kvalitet pocinje da potiskuje strokavu plastiku :)

Sony je po meni mnogo kvalitetniji od Samsunga gledajuci njiovu plastic Galaksiju - poredjenja radi sa Z serijom...

A Nokija je uvek bila Hard Core igrac na tom polju, nema tu sta da se raspravlja - Best OF.
Ja ne kapiram ljude koji kupuju taj "pop" telefon Galaxy S3, S4 toliko para bace na plastic djubre i prosto im se Samsung ruga u lice i dalje uzimaju kao ludi China shape mobile - Mazohisti :D
Vrlo moguce i da ce i S5 biti kao i predhodnici - nista gori niti bolji.

Svaka cast i za Apple. objasnili su sta je kvalitetno kuciste.

Da se ne polemise ponovo o sistemima ali konacno kvalitet pocinje da potiskuje strokavu plastiku :)

Zato su sve Nokie izrađene od visoko kvalitetne legure aluminijuma, platine i polonijuma, za nijansu bolja od materijala koji je NASA koristila za Curiosity... Samo ne znam što onda leđa ove moje nesretne L520 žvaću kao da držim u ruci kineski tetris, no dobro...

Uostalom, hebeš kućište i spoljašnjost kad je unutra đubre... čisto da polemišemo malo i o sistemima, nismo odavno :p.

@yooyo Janez i Hrvoje su bar bili smešni :d.

Možete da polemišete samo sami sa sobom, odavde se više niko neće upecati...:S:
Demokratsko glasanje je najbolja polemika. :rtfm:

Kako je sad najbolje napraviti google nalog da pravilno povuce sve kontakte?

Zato su sve Nokie izrađene od visoko kvalitetne legure aluminijuma, platine i polonijuma, za nijansu bolja od materijala koji je NASA koristila za Curiosity... Samo ne znam što onda leđa ove moje nesretne L520 žvaću kao da držim u ruci kineski tetris, no dobro...

Uostalom, hebeš kućište i spoljašnjost kad je unutra đubre... čisto da polemišemo malo i o sistemima, nismo odavno :p.

@yooyo Janez i Hrvoje su bar bili smešni :d.

520 je super konstruisan i radi extra sa obzirom koliko kosta... Koristi android za tu cenu - tesko ;)

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00E45043A/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

Poslednja izmena:
To se zove: moram da spustim cenu ispod željene, da bi neko kupio moje s...nje.

Još da mi objasniš što bih bio ljubomoran na telefon koji posedujem...

Spuštaju cijenu, ali na njima bitnom tržištu US (60$), da bi ljudi isprobali wp8, pa ako im se svidi, onda prelaze na neki kvalitetniji.
U EU početna cijena je bilo 200€, sada je oko 100-120€, što je i dalje puno para za totalno ogoljenu Nokiu..
Svi dijelovi + izrada ne koštaju više od 30$, tako da se ne morate brinuti da "jadni" M$ ima samo gubitke sa L520...

Jel pravio neko skoro Gmail nalog, burazer je uzeo 925, i ne mogu da provalim kako sad da mu namestim Gmail "as items arrive", ono preko EAS vise nece, probao sam m.google.com i s.google.com Trebaju mu kontakti i push mail, nisam pratio sta su menjali i dr*ali.

Napravi nalog najnormalnije, bez akrobacija, preko vec ponudjenog gmaila, ono gde samo ukucas user i pasword. Radi najnormalnije tako, barem sam ja tako uradio

Ma nema as items arrive tako.

Kako bre nema, kod mene ima, push radi najnormalnije. Namestio to pre dva meseca bez problema

Ja sam google povezao indirektno, i nisam pravio gmail račun na mobitelu.

Prvo sam sredio sve kontakte da imaju +38xxxxxxxx..
Sve kontakte sa gmaila sam preko kompjutora "izvezi" u Outlook CSV format, i iste "uvezi" u @live.com
U postavkama gmaila sam stavio da mi svu dolaznu poštu preusmjeri na @live.com, i sve radi super.

Sinhronizacija radi najnormalnije, samo treba malo srediti kontakte . Meni yahoo ne radi, tako da sam morao da preusmerim postu na gmail

Zanima me sa stanovišta baterije, da li je isto kada je podešno da se wi fi gasi sa ekranom i kada ja prvo ugasim wireles, pa onda ugasim ekran?

Ja sam google povezao indirektno, i nisam pravio gmail račun na mobitelu.

Prvo sam sredio sve kontakte da imaju +38xxxxxxxx..
Sve kontakte sa gmaila sam preko kompjutora "izvezi" u Outlook CSV format, i iste "uvezi" u @live.com
U postavkama gmaila sam stavio da mi svu dolaznu poštu preusmjeri na @live.com, i sve radi super.

kako da uradim obrnuto? Da uvezem kontakte iz hotmail na g mail?

Još da mi objasniš što bih bio ljubomoran na telefon koji posedujem...

Na MS. :) Pa sta mislis kolike su proizvodjacke cene? A nokia sad ne placa licencu za sistem to je 20$ manje. Ne verujem da su na gubitku. A to sto su cene ovde duplo skuplje niko nam nije kriv

Zanima me sa stanovišta baterije, da li je isto kada je podešno da se wi fi gasi sa ekranom i kada ja prvo ugasim wireles, pa onda ugasim ekran?

Sa stanovista baterije najbolje je da ne gasis wifi ni kad se gasi ekran ni sam da ga gasis, jer wifi trosi manje nego 3G

Na MS. :) Pa sta mislis kolike su proizvodjacke cene? A nokia sad ne placa licencu za sistem to je 20$ manje. Ne verujem da su na gubitku. A to sto su cene ovde duplo skuplje niko nam nije kriv

Pa ja to znam, zato sam i napisao "željene cene", a ne "realne" ili "proizvodne". Šta misliš, da oni ne bi hteli da tu skrnavu lumiu prodaju po ceni Samsung Trenda i sličnih low-end brand telefona? Naravno da bi, ali to onda niko ne bi kupio. Ovako ga daju za džabaka da bi nahvatali naivan narod :p.

Pa ja to znam, zato sam i napisao "željene cene", a ne "realne" ili "proizvodne". Šta misliš, da oni ne bi hteli da tu skrnavu lumiu prodaju po ceni Samsung Trenda i sličnih low-end brand telefona? Naravno da bi, ali to onda niko ne bi kupio. Ovako ga daju za džabaka da bi nahvatali naivan narod :p.

Da to niko ne bi kupio, kao sto ne kupuju ni jedan drugi WP8 telefon, i to niko i ne treba da kupuje i oni ce da spustaju cene da bi to neko ipak kupio i da bi nas prevarili da to kupimo i da gledamo u njega posto na WP8 ne moze nista da se uradi od onoga sto treba da se radi na telefonu.

Slazem se sve ... Ali odoste mnogo u off opet.

Evo kako je kod mene:kada sam kod kuće Wi-Fi radi non stop,(sam se gasi kada je ekran ugašen) i uključen mi je 2G,(mada GSM ne mora kod svakoga da bude uključen).Kada izađem negde uključim 3G i Wi-Fi, (ali samo tamo gde postoji slobodna mreža).Kada idem da spavam, isključen i Wifi i GSM internet, a telefon priključen na punjaču.

Poslednja izmena:
Stigao Black za Lumiu 520, upravo skinuo.
Radi double tap, nema glance, ali će i on sigurno u 8.1, za sirotinju sve na kašičicu! :d

Nazad
Vrh Dno