Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

A pa nemam ga sad instaliranog. Trebalo mi mesta za Dungeon Hunter 4 pa izbrisao. :d

taj dungeon je odlicna igrica, video sam kod ortaka asphalt 7 i extra izgleda :D

zao mi je za vlasnike htc 8s koji imaju manje od 4 GB interne :D

mislim da sam procitao negde da ce najnoviji update dozvoliti instaliranje na sd
da li je to tacno ? :/

Nisam procitao taj post verovatno a engleski do toliko razumen :D

Kod mene Asphalt 1.4 GB. Instalirao ga pre 2-3 dana i probao. Sad sam ga samo "kupio". :)

Za Moliplayer filmovi moraju u Camera Roll da se prebace, ako ide na internu memoriju. Ukoliko ide na SD karticu, mislim da je svejedno.
Treba dodati, da ako se želi gledati sa titlovima, oni budu istog naziva kao i film i u istom folderu. Takođe, pre toga ih sačuvati kao UTF-8, ako su na ANSI enkodingu.

Kakav bre asphalt lol, koliko godina imate :)

Ja reko da probam sve te nahvaljene igre na telefonima i uglavnom video da n'umem. :D

Na Asphalt sam utrošio oko pola sata, na Subway surfers oko 3-4 i skontao da to nije za mene.
Ali zato, onaj Hill Climb Racing me je solidno navukao. :)

Od ostalih, igrao još The Machine (vizuelno savršena logička igrica, ali preteška), Doors i Minion Rush. ;)

Asphalt je jedna od najboljih igrica za mobilne :D

The Machine (vizuelno savršena logička igrica, ali preteška)

E ovo se zove igra za telefon.. sjajno uradjeno. Sad, da li ce me drzati vise od 7 minuta kao i svaka na telefonu..

Btw, novi look, bela tema ipak zakon :)

Prilozi

• 520 lime.png
    520 lime.png
    141.4 KB · Pregleda: 101
Poslednja izmena:
To je intentional drain :D

Dok sam imao 520 isprobavao sam teme, ali "light"(bijela) pozadina mi nikako nije izgledala dobro, uvijek mi je bila nekako bijelo-siva. Nije ni crna baš crna, ali za wp mi je puno logičniji odabir..
Opet, stvar je ukusa..

Hebo vas Asphalt, ja pokušao da ga skinem na mučenu L520, naravno prijavio da nema dovoljna mesta, ali je ipak skinuo instalaciju od 1.3gb u temporary files, krv sam propištao dok nisam oslobodio taj prostor jer ultra mega giga komplikovana funkcija zvana "clear temporary files" ne radi jedini posao za koji je programirana...

Btw, igrica je ekstra, ali to govorim na osnovu iskustva na Android tabletu :D. Jedina igrica koju igram uopšte.

Imam i konkretan razlog zasto mi crna smeta, vecina aplikacija koje otvaram su mi bele, tipa Twitter (ima i crna tema al ne svidja mi se kako izgleda i generalno ne volim da citam beli tekst na crnoj pozadini), IE mi je beo.. i onda svaki put kad izlazim iz aplikacija ili sta vec, osamari me crna pozadina, i bas smeta ocima tako stalno belo-crno-belo-crno.. Inace bela mi je bas bela, sigurna bela..

Hebo vas Asphalt, ja pokušao da ga skinem na mučenu L520, naravno prijavio da nema dovoljna mesta, ali je ipak skinuo instalaciju od 1.3gb u temporary files, krv sam propištao dok nisam oslobodio taj prostor jer ultra mega giga komplikovana funkcija zvana "clear temporary files" ne radi jedini posao za koji je programirana...

Btw, igrica je ekstra, ali to govorim na osnovu iskustva na Android tabletu :D. Jedina igrica koju igram uopšte.
Ja imam 2 gb slobodno I dalje mi kaze da nemam dovoljno prostora .
EDIT : Instalirao nekako ,al sam je ipak pustio da se skida na kompu,lakse je upravljati strelicama :D

Poslednja izmena:
Kako? ja pobrisao sve sto sam mogao i sa 2.2gb ne mogu...

Probaj sa PC ono da je posaljes na phone sa sajta . Ja sam tako i uspelo je. Ali sam prekinuo instalaciju samo sam je "kupio" za slucaj da pocne da se placa a ja pozelim da je skinem :D .

Ili je skini na kompu, pa prebaci na sd karticu i odatle instaliraj posle.

ja kad sam instalirao sa sd kartice, trazila mi je oko 2,4 GB
i stvarno odlicna igrica, lepa grafika a tek kola :zgran:
na wpu ima par MNOGO dobrih igrica koje su za dz, naravno svuda ima opcija da se daju pare ali moze da se igra i bez para :D

Ja cu opet malo da vas smaram :) Sad me muci na moli pleyeru da pustim prevod. ubacim preimenujem kao naziv filma na pocetku me pita da cu prevod ili ne i sve kad ukljucim prevoda nigde!?

Kod mene Asphalt 1.4 GB. Instalirao ga pre 2-3 dana i probao. Sad sam ga samo "kupio". :)

Za Moliplayer filmovi moraju u Camera Roll da se prebace, ako ide na internu memoriju. Ukoliko ide na SD karticu, mislim da je svejedno.
Treba dodati, da ako se želi gledati sa titlovima, oni budu istog naziva kao i film i u istom folderu. Takođe, pre toga ih sačuvati kao UTF-8, ako su na ANSI enkodingu.

Хвала за ово. Нисам могау да провалим зашто неће да приказује наша слова.

Postoju li način da dok kucam poruku vidim kada jedan sms pređe u drugi?

Postoju li način da dok kucam poruku vidim kada jedan sms pređe u drugi?

Epa fora je barem kod mene ,kada kucam nekom novom broju poruku ,tada ne pokazuje ako jedan sms predje u drugi ,al kad pisem poruku nekom kontaktu s kojim sam se vec dopisivao (znaci nisam obrisao prethodne poruke za taj br) ,e tada pokazuje .

Mora da sam zaostao :D Ali igrica Just Hot Air (Golf sa retardiranom facom) ima podesavanja grafike kao da je u pitanju PC igrica :) Wau :) Direct X 9.3 je cudo :)

E manite 200 na sat u krivinu i sljastece putokaze, dajte nesto bas bas dobro za telefon, ta djubra imaju i za komp..

Nazad
Vrh Dno