Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ja u kući držim 10/30, napolju 15/30 i nikad mi se nije desilo da ne registrujem poziv...

E, hocete sad i da vam pricam zasto nosim cepove i zasto ne mogu produzni pored kreveta, pitao sam sta sam hteo i dobio odgovor..

Meni je na 25 od kad sam kupio tel.

Evo sad sam probao na 925, sa 30/30 posle restarta 13/30. Insrtaliran black.

Kod mene je uvek na 10 ,ne znam kako je kod ostalih ,al moj ima poprilicno jak zvucnik ,preko 20 je stvarno prejako .A Borise sta si radio sa telefonom kad su ti se desavala ta resetovanja?

Onda ta jacina zavisi od modela do modela, 25 mi je stvarno minimum. Sta sam radio, poslednji put, burazer citao 24 sata u IE-u, jednom sam ga spustio na sto i posle 5, 6 sekundi se restartovao, a jednom sigurno tokom noci jer me docekalo 15/30 ujutru, inace ja sve gasim, retko kad ostane bilo sta u multitaskingu. Dakle nista ludilo cesto, prosek je redji od jednom mesecno, ali opet bih voleo da ne smanjuje zvuk, opravdanje ako ga Micro nije izmislio je uzasno :) Inace se ne brinu za mene sto je glasno, pa mi dozvoli da idem preko 15, vec se sete samo kad se restartuje telefon :D

Juce dao sestri telefon i ona stavljala na punjac nekoliko puta, gledala seriju... I sad imam drain :\ uradio soft reset kad ono godina 2013 i vreme neko drugo... Ovo kapiram da je do mreze jer u telenoru i posle hard reseta je znao kolko je sati, opcija za automatsko podesavanje vremena je bila iskljucena posle reseta :-o

@Boris
Nije MICRO izmislio.Kod mene je 23/30 posle restarta.Kada kupiš nov telefon ili kada uradiš hard-reset telefona, uvek ti izbaci ovo obaveštenje kada pređeš fabrički postavljen nivo jačine zvuka.
Nešto ne verujem da se plaše oni za tvoje zdravlje,(jer da je tako ograničili bi nivo zračenja uređaja), nego se prosto plaše da ne oštetiš zvučnik spikerfona.Ovo za sluh je trebalo da nameste,ali samo kada priklučiš sluške...:,,:

Poslednja izmena:
Zovite vi mene glupim korisnikom ali ja sam od Septembra Telenor korisnik i ne kapiram sta ce na Store-u dve potpuno indenticne app...
111Meni i 123Meni ? wtf sta koja cemu sluzi? Jedna za postpaid a druga za prepaid ?

Bilo bi dobro da ima posebno podešavanje za jačinu zvuka medija, a posebno za jačinu zvona. Ovako kada gledam neki video i smanjim zvuk, posle moram da ga povećavam radi zvona.

Poslednja izmena:
Izasao GTA: San Andreas za WP8.

Preporuka za Into The Dead, jedna od najboljih igara koje sam igrao na telefonu, od grafike pa do zvuka... jako zanimljiva igra.

Zovite vi mene glupim korisnikom ali ja sam od Septembra Telenor korisnik i ne kapiram sta ce na Store-u dve potpuno indenticne app...
111Meni i 123Meni ? wtf sta koja cemu sluzi? Jedna za postpaid a druga za prepaid ?

Nisi glup nego samo kao i svi ostali ne citas nista :)

111Meni Telenor Srbija, 123Meni Telenor Crna Gora.

Nisi glup nego samo kao i svi ostali ne citas nista :)

111Meni Telenor Srbija, 123Meni Telenor Crna Gora.

I sta radi ta aplikacija u Regionu Srbija :D salim se, objasnio si mi :)
Inace koliko sam video njihova 123 trazi sms kod za aktivaciju.

Kako god, hvala!

Plaćanje aplikacija na Windows store-u

Da li je neko kupovao nešto na windows store-u?

Nov sam korisnik Windows phone-a i sa Store-a sam do sada skidao samo besplatne aplikacije.

Video sam da ima dosta aplikacija za 100, 200, 300 din, pa sam hteo da probam i kupim neku aplikaciju za sitne novce.

Kada sam otišao na buy, wizard me je proveo kroz registraciju Visa kartice, prijavio sam Visa Electron i prilikom kupovine očekivao da će mi store reći da na toj kartici nemam novac, međutim svaka kupovina je prošla do kraja, svaka mi je tražila verifikaciju načina plaćanja ( kao odaberi kako ćeš da platiš, ja odaberem tu Visa karticu - samo nju i imam povezanu ) i instalacija prođe do kraja, aplikacija radi, ali na Intesa portalu nema nikakvih promena ni na toj ni na drugim karticama.

Da li je neko nešto kupovao i kako mu se i gde pokazala kupovina u vidu skidanja tih 100, 200, 300 din?

Pozdrav,

Da li je neko kupovao nešto na windows store-u?

Nov sam korisnik Windows phone-a i sa Store-a sam do sada skidao samo besplatne aplikacije.

Video sam da ima dosta aplikacija za 100, 200, 300 din, pa sam hteo da probam i kupim neku aplikaciju za sitne novce.

Kada sam otišao na buy, wizard me je proveo kroz registraciju Visa kartice, prijavio sam Visa Electron i prilikom kupovine očekivao da će mi store reći da na toj kartici nemam novac, međutim svaka kupovina je prošla do kraja, svaka mi je tražila verifikaciju načina plaćanja ( kao odaberi kako ćeš da platiš, ja odaberem tu Visa karticu - samo nju i imam povezanu ) i instalacija prođe do kraja, aplikacija radi, ali na Intesa portalu nema nikakvih promena ni na toj ni na drugim karticama.

Da li je neko nešto kupovao i kako mu se i gde pokazala kupovina u vidu skidanja tih 100, 200, 300 din?

Pozdrav,

Skine posle nekoliko dana. Meni posle 4-5 dana stigne mejl o kupovini, pa onda jos koji dan stoji na intesinom portalu da su rezervisani novci.

Meni je uvek taj mail stizao odmah, kao i rezervacija novca sa kartice. Možda ima veze što mi je region US, plaćam u dolarima, a ne u dinarima... ko će ga znati...

koji csc da izaberem (nemam ATO) da bih mogao da skinem gdr3? u pitanju je Ativ...

Poslednja izmena:
Radi na svim telefonima koji imaju 1GB ili vise RAM memorije.

nisam probao da skinem, samo sam pročitao šta piše
svakako neću dati 7 dolara za igru :D

Nisam znao za ove grupe u People. Dodas koliko hoces ljudi, moze da se pinuje i ima fensi live tile, moze poruka svima da se posalje itd..

Pa ja ne znam cemu vama sluze telefoni stvarno :D Ja koristim i groups i rooms, super stvar :)

Pa za automatsko paljenje svetla u kupatilu, spustanje roletni i skidanja torenta kako udjem u wifi domet, cuj za sta :d

A hteo bi Borise...

Vidis da ti i ovaj WP komplikovan :p

Ne može u grupe koliko hoćeš, mislim oko 20 ljudi max....

Ja koristim grupe za one sa kojima svakodnevno komunuciram i prijatelje.. A Rooms nisam ni gledao usao jednom vidim invite, pa sam onako skapirao da vrv radi samo na WP telefonima.. ???

Radi i sa ostalima ali osakaćeno :) Između wp telefona radi fantastično, taman kad sve prebacim na wp mogu da obrišem whatsapp :D

Vrh Dno