Zovite vi mene glupim korisnikom ali ja sam od Septembra Telenor korisnik i ne kapiram sta ce na Store-u dve potpuno indenticne app...
111Meni i 123Meni ? wtf sta koja cemu sluzi? Jedna za postpaid a druga za prepaid ?
Nisi glup nego samo kao i svi ostali ne citas nista
111Meni Telenor Srbija, 123Meni Telenor Crna Gora.
Da li je neko kupovao nešto na windows store-u?
Nov sam korisnik Windows phone-a i sa Store-a sam do sada skidao samo besplatne aplikacije.
Video sam da ima dosta aplikacija za 100, 200, 300 din, pa sam hteo da probam i kupim neku aplikaciju za sitne novce.
Kada sam otišao na buy, wizard me je proveo kroz registraciju Visa kartice, prijavio sam Visa Electron i prilikom kupovine očekivao da će mi store reći da na toj kartici nemam novac, međutim svaka kupovina je prošla do kraja, svaka mi je tražila verifikaciju načina plaćanja ( kao odaberi kako ćeš da platiš, ja odaberem tu Visa karticu - samo nju i imam povezanu ) i instalacija prođe do kraja, aplikacija radi, ali na Intesa portalu nema nikakvih promena ni na toj ni na drugim karticama.
Da li je neko nešto kupovao i kako mu se i gde pokazala kupovina u vidu skidanja tih 100, 200, 300 din?
Pozdrav,
Skine posle nekoliko dana. Meni posle 4-5 dana stigne mejl o kupovini, pa onda jos koji dan stoji na intesinom portalu da su rezervisani novci.
San Andreas može samo na 1520, 1320, 822, 820 i 810
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari