Kako se preskace ova jbna kocka. https://db.tt/YyAru5Kp
Jel ta vaša igrica nešto na fazon impossible game sa androida? Pošto ako jeste, svaka čast koji su je prešli, a nisu se iznervirali :d
Btw ovo sam okacio sa cloudy box lite, odlican db klijent, ali ne mogu da izaberem 'copy public link', da bi izaslo kao fotka a ne link.. To mislim da samo na kompu ima, da nisam imao ni na oficijalnom db klijentu na androidu..
To me i na skydriveu nervira, nijedan link nece prikazati sliku direktno sa IMG tagovima..
Smor, gledam kako bi uopste sa telefona uploadovao ili pristupio nekoj slici, i da mogu da je okacim kao IMG tag na forumu. Za tako glupu operaciju ne vidim sto bi mi trebao komp.. Kad ides na "get link" ili "share" dobijes glupe kratke verzije linkova bez .img/.png na kraju..
Koji noviteti?![]()
@Boris
Zato što ti stalno imaš neku svoju verziju toga kako bi nešto trebalo da radi a koja se uglavnom razlikuje od svih 35 mogućih varijanti... Elem, šta je bio problem sa Ttalkom? Izašla su dva apdejta od tada, možda se nešto izmenilo pa da pređeš ipak... Neuporedivo je lakše iz istog aploudovati sliku.
Novitet je 4 rzalicita vremena?
Jel' se vi zezate?
Na "Microsoft Build Developer Conference, April 2 – 4, 2014" biće zvanično predstavljen WP8.1Kad se ocekuje taj 8.1 update ? I sta je sve planirano da se progura kroz njega, vidim par put se spominje, a na netu ima malo informacija o njemu, tj o samom datumu pustanja..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari