VPN je stize uz 8.1, dakle od Aprila.
@tolero
- 8.1 April 2014, u svakom slucaju uveliko dostupan kada ti istekne ugovor, sigurno. Kod WP imas dve vrste update-a OS update za koji je zaduzen MS(GDR1, GDR2, GDR3, 8.1) i konkreno Nokia firmware update koji sadrzi dodatne aplikacije, poboljsanja itd. To je ono 3047.xxxxx.xxxx.xxxx.
- O file manageru se za sada nista konkretno ne zna sem da dolazi uz 8.1. Ali to sto navodis sam skoro pa siguran da ce moci.
- Dropbox nema zvanicni klijent iako je isti najavljen odavno. Nema automatsku sinhronizaciju slika ako na to mislis ali na identican nacin to radi Skydrive koji je sistemski integrisan i ne moras nista dodatno da instaliras.
- Kupovina app radi sa bilo kojom nasom karticom i sve radi bez ikakvih problema
- Pre par dana je MS zvanicno objavio da svi WP8 telefoni imaju 36 meseci podrske, sto ce reci da konkretno L920 ce imati zvanicnu podrsku do jeseni 2015te. Tako da sta god da uzmes sada, da, kaci te Win9.
na identican nacin to radi Skydrive koji je sistemski integrisan i ne moras nista dodatno da instaliras.
Kad bi se svi tvoji postovi gde si spominajo VPN u ovoj temi skupili imao bi 2,3 stranice samo za sebe.. Druga stvar, zar stvarno mislis da ce MS ostaviti WP bez toga ??ALi pazi nemoj da razmisljas ono tvoje standardno MS> LOPOVI, LOPOVI, DE BILDANTI, NEZNALICE, LOPOVI, LOPOVI . . Vec realno, da li mislis da ce ostaviti WP bez podrske za VPN ?
@darko
Da da ti nisi imao puno i bilo ko ko nema puno na npr Google drive ili dropboxu neće mu biti problem da predje na skydrive, ali ja koji imam 5 giga na dropboxu i 11 na Google drive-u mi je već problem, a gde su tek oni što imaju preko 30/40/50 giga...
Ja mislim da je problem do MS-a pre nego do dropboxa ili nekih drugih developera ili cele neke kompanije koja stoji iza aplikacije.
Razmisli što ne bi oni želeli da izbace app? Naravno da bi želeli, ali nešto ga koči... Nešto mi tu smrdi opasno...
Inače jel WP može da radi share na bilo koju aplikaciju ili samo za njih par? Ne sećam se da je bilo priče o tome, a ja se ne sećam jesam li to video. To mi je isto ultra korisno
Direktno sa kompa (iz browsera) sam prebacio film na telefon putem kućnog wi-fi-ja.
Meni stoji i na lockscreenu sve uredno čim otključam telefon. Dakle stigne verovatno iste sekunde kad se pošalje, ali se ne oglasi. Pre bih rekao da je problem negde u kompatibilnosti sa GDR3. Ali ionako sam zbog tromosti Vibera, sve moguće kontakte prebacio na Whatsapp. Neverovatno koliko je živahniji i bolji sa opcijama, mada tu kumuje i Nokia koja direktno sarađuje sa njima, pa očigledno imaju mnogo dublji nivo pristupa sistemu, nego autori drugih aplikacija.
A kad smo kod tog dubljeg pristupa sistemu, ne znam da li je tako i sa Moliplayer aplikacijom. Nešto sam se poslednjih dana više igrao sa njom. Uredno pušta i 1080p mkv filmove na ne tako naprednom L720 hardveru.
Ono što je bitno, tamo radi AirDroid-olika funkcija. Direktno sa kompa (iz browsera) sam prebacio film na telefon putem kućnog wi-fi-ja.
Fino, bas cu da probam ovo.. Koja je prica bese bila za stream-ovanje fudbala, ima li slucajno tako nesto, mada koristio bi jednom u tri meseca, a i verovatno pogledas jedno poluvreme i mora na punjac..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari