- Quick toggles
- notification center,
- browser sync (posto koristim chrome, koristim chrome i na PC-u, a i AOSP browser moze da povuce sve moje bookmarkove sav history (google) dobra stvar)
- slanje web stranica u read it later aplikacije ( npr. pocket)
- onda zelim da udjem u sistem, ja da mu presudim

ona ogromna slova odmah fik, cao zdravo, sta da mi zauzima pola ekrana (primera radi ja koristim 380 dpi na G2, a default je 480, meni ogromno) znaci zelim veci upotrebni prostor. Kad bi to moglo, mogao bi vise i vecih tile-ova da stavim (interaktivnih), a ne samo 2 u redu nego eto 4.
- Sound profili
- Jel dosao uz neki novi update rotacija ekrana? Kako, ali kako su samo mogli to tek da stave sad u 2014 godini, da ne moze da se iskljuci...?
- Zelim aplikaciju za merenje baterije in depth, a ne jos ona da mi cedi.
- Zelim da se resim tile-ova, neke da ostavim nek sluze kao widget.
- Tastatura sa (swipe-om i predikcijom - Swiftkey) znaci menjanje i instaliranje neke druge tastature i druge boje.
- Onda zelim da ukinem onu animaciju, znaci ne da cekam sekund dva, zelim odmah fik cao animacija hocu odmah da otvara. BoKte pa ono mi je ubistvo
- Zelim da zamenim sistemske aplikacije drugi dialer, poruke.
- Haptic feedback
- Aplikacija za prebacivanje fajlova preko wifi-a tipa airdroid (mada on moze mnogo vise jos)
- Zelim drugi browser. Nikada IE na PC-u nisam koristio, pa ne zelim ni ovde.
- Brze dolazenje popularnih aplikacija. Dodje za android, dodje za iOS, pa onda prodje par meseci, pa tek onda za WP.
- Brzi scroll tj flick onaj ima neku odredjenu brzinu nije kao na androidu koji ima beskonacno.
- Ne svidja mi se scroll u levo-desno
- static ip za wifi
- osvetljenje zelim da namestim kako ja hocu, a ne low medium high ili npr ako si cuo za lux autobrightness za android, odlicna stvar
Ovo je 5-10 minuta razmisljanja i kucanja, a verovatno bih nasao jos sto povremeno koristim, ali nek bude ovo