Ja kukam najvise zbog bagovanja baterije, jer o tome nikad nisam morao da razmisljam pre. I ovo jeste ogroman problem koji opet, ni ne mora da te zakaci, kao sto ovde na benchu slabo koga kaci. Al opet ne treba ni zanemariti gomilu tema po stranim forumima, a nije ni ogranicen na samo neki model pa da kazes da je do 520. To je jedina ozbiljna mana, sve ostalo.. ljudi moji, Android moze da ima trilijardu mogucnosti, ali oni, SVESNO, izbacuju 95% modela na trziste, znajuci da taj hardver nece biti dovoljan za Android.
Juce sam se igrao sa Memo Pad HD7, opet ni giga memorije nije dovoljno da nema stuckanja i zastajkivanja, a kad Android zalaguje i zastuca, to bas gadno deluje..
Ok, WP8 ima da ih sustize po dosta stvari, ALI, nijedan model, cak ni WP7 modeli, ne laguju niti stucaju na najosovnijim, mogu li da se usudim da kazem, najbitnijim stvarima? A za ovaj Memo Pad sam dobio odgovor, "pa gde si bas njega nasao, poznato je da on nije nesto bla bla", znaci default odgovor za sve Androide ispod nexusa

Znaci ne zanima me milijardu funkcija, NE SME da se izbacuje proizvod koji ne moze da pokrece osnovne stvari bez problema.