Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ma jok, ako oficijalne aplikacije izazivaju drain onda cu ga drainovati u zid.. Naravno da ima push mail lol, volis da bockas vise nego rom da promenis :)

A *** onda vise stvarno, opusteno mogu da uzmem onda burazerovu slajder nokiu od pre 4, 5 godina koja je tu negde u kuci... Treba mi push od twittera..

Znaci i ti si poceo da ne citas nista :) Push ce nastaviti da ti radi normalno jer ti lepo tamo u background apps pise da je za twitter isti potreban da bi apdejtovao lockscreen, tj ako postavis da ti tvitovi izlaze na lockscreen sto ne verujem da su uradio :D

Aaaaa, pa promaklo mi to skroz :) A i nemam ja to objasnjenje sta koji background task radi, ili sam lud.. aj sad cu bas da probam kad blokiram. Izlaze mi twitovi kao brojka dole na lockscreenu, jedna od 5 aplikacija.

Poslednja izmena:
Probaj pa vidi sta se desava, to sam hteo jos pre neki dan da te pitam ali sam zaboravio, podseti me tvoja slika danas. Nakon toga odustajem od resavanja tvog problema zvang drain :D

Radi radi :) Evo telep sa novog roma me twitnuo i sljaka, saljem pozdrave :) Pitam se da li za Whatsapp moze isto da se uradi.

Moze, probao sam ranije i radile su poruke normalno. No kako nemam problema tog tipa koje imas ti ostavio sam to ukljuceno... Ali tviter je i meni blokiran :)

Za Whatsapp izgleda mora da stoji upaljeno, ili je kasnila poruka nevezano od toga... sacekao sam nekih 5 minuta i nista. Znam da su cesto to menjali sa update-ima, par puta nije bio u background listi a radile su poruke, a sad sa ovom verzijom jeste.

Rumours continue that Sony Mobile will launch at least Windows Phone handset in 2014. This time, famed Russian blogger Eldar Murtazin, is claiming that Microsoft is offering support to the tune of $500m to Sony to help develop at least one Windows Phone handset. Murtazin outlines that Microsoft will be supporting a number of other manufacturers such as Samsung ($1.2bn), Huawei ($600m) and ‘Others’ ($300m).
41b2oCasf03GS1ZiZw1c.jpg

http://www.xperiablog.net/2014/01/15/sony-receiving-500m-of-support-from-microsoft-to-develop-windows-phone/

@Micro:
Ja sam govorio da ce Microsoft da placa da se proizvode WP telefoni...

On je poznat, sto godina je u tim vodama.

Pa zna tacne cifre za svakog proizdvodjaca pre nego ovi u MS , i pre od tih proizvodjaca. Necu da debatujem o tome, jednostavno je glupo verovati svim vestima koje pisu a kamoli glasinama :D

Ne ne ne... Ne koristim viber predpostavljam , to ima na skypu i ukljuceno mi je . Samo mi pokazuje brojeve na tile ni toast ni zvuk.
I koja je onda svrha tvog posta? Ne koristiš ga ali eto da napišeš nešto.

Nadam se da će nekim novim apdejtom to da reše.

I koja je onda svrha tvog posta? Ne koristiš ga ali eto da napišeš nešto.

Nadam se da će nekim novim apdejtom to da reše.

Rekao sam mozda je kao na skajpu. Svrha posta da pogledas da li postoji mozda ta opcja kao sto postoji na skaypu .

Rumours continue that Sony Mobile will launch at least Windows Phone handset in 2014. This time, famed Russian blogger Eldar Murtazin, is claiming that Microsoft is offering support to the tune of $500m to Sony to help develop at least one Windows Phone handset. Murtazin outlines that Microsoft will be supporting a number of other manufacturers such as Samsung ($1.2bn), Huawei ($600m) and ‘Others’ ($300m).
41b2oCasf03GS1ZiZw1c.jpg

http://www.xperiablog.net/2014/01/15/sony-receiving-500m-of-support-from-microsoft-to-develop-windows-phone/

Sta je ovde tako cudno??? MS pere pare :D Opusti se, bice im to super investicija :) MS ZNA ZASTO :)

Citam sta pisu novi korisnici wp 8 i kao da gledam sebe. I ja sam prvog dana,doslo mi da ga slupam,"sto nema ovo,sto nema ono,sto je,ovo ovako,sto je onako" i odma ga stavim na oglase. Nakon 3 sata cackanja,proucavanja nisam se ni malo pokajao sto sam ga kupio (L920) i sto sam prodao i4s. Brz,odlicna kamera,dobar zvuk u slusalicama,itd itd .....

Citam sta pisu novi korisnici wp 8 i kao da gledam sebe. I ja sam prvog dana,doslo mi da ga slupam,"sto nema ovo,sto nema ono,sto je,ovo ovako,sto je onako" i odma ga stavim na oglase. Nakon 3 sata cackanja,proucavanja nisam se ni malo pokajao sto sam ga kupio (L920) i sto sam prodao i4s. Brz,odlicna kamera,dobar zvuk u slusalicama,itd itd .....

Nema to bas veze sa stazom, ima donekle, ali ako cemo po tome da gledamo ja WP koristim jos od WP7 , HD2 , HD7, Omnia 7 + sad WP8 telefoni i jos uvek me nerviraju gluposti, moze mng toga da se prilagodi. I kod mene nije poenta da sam ja navikao na neke android telefone koje sam imao u medjuvremenu, vec da nesto jednostavno ne treba da bude onako kako je ovde reseno.. I mislim da je ova diskusija koja se trenutno vodi mnogo zdravija od one koja je bila pre izvesnog vremena kad se diskutovalo da li su live tiles cool ili ne . .

Mene nebi cudilo i nerviralo da sam na nekom sistemu koji je u povoju neke nama daleke 2005god. Ovde se radi o necemu gde je sve izmisljeno prihvaceno i sad treba da se vracam 10g unazad i budzim nesto sto je moralo da bude def. Ko smatra da je wp i sistem superioran u bilo cemu taj nije mrdnuo dalje od wp platforme.

Gresis ti, to su neke standardne stvari koje imaju telefoni desetak godina unazad, i nemaju veze sa tim da li neko voli live tiles ili ne.

Verujem da ti kao neko ko nije imao dodira sa WP si poprilicno kompetentan da sudis o tome. Ja nisam pricao o konkretnoj funkciji vec o: "Ko smatra da je wp i sistem superioran u bilo cemu taj nije mrdnuo dalje od wp platforme." sto je po meni besmisleno. Nedostatak necega sto efektivno kaci 3% potencijalnih korisnika nisam siguran koliko moze da se podvede pod veliki problem i ogromnu manu sistema. To je poenta.

Da, ali kada je iOS izasao nije bilo konkurencije u tom segmentu i nedostaci su bili dozvoljeni.

Prodaja WP govori sve, case closed.

Mene nebi cudilo i nerviralo da sam na nekom sistemu koji je u povoju neke nama daleke 2005god. Ovde se radi o necemu gde je sve izmisljeno prihvaceno i sad treba da se vracam 10g unazad i budzim nesto sto je moralo da bude def. Ko smatra da je wp i sistem superioran u bilo cemu taj nije mrdnuo dalje od wp platforme.

A sta je tacno to 10 godina unazadjeno, jer ono sto sam pokupio od tvog koriscenja telefona citavih 24 minuta, je da nema status bar (?!), kasne mejlovi i poruke? Apsolutno netacno. Mozda viber zaebava, ne znam ne koristim ga, ostalo radi savrseno. Profil zvona, ok, ajde, iako ne znam ikog licno to da koristi, i odvojeni volume control za razlicite stvari, slazem se, ali bukvalno samo ovo poslednje ima neku tezinu i da kazes da je mana, i zbog toga si prodao telefon posle 24 minuta?

Da, ali kada je iOS izasao nije bilo konkurencije u tom segmentu i nedostaci su bili dozvoljeni.

Prodaja WP govori sve, case closed.

Prodaja je ok, nije odlicna ali nije ni losa, Android i iOS su ogromna konkurencija a bukvalno samo jedan proizvodjac radi WP telefone, Nokia.
Iz tromesecja u tromesecje rezultati su sve bolji i bolji.

Nazad
Vrh Dno