Darko1290
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 875
Kako vam se ponasa b92 aplikacija zadnjih par dana, osetno sporije osvezi nove vesti pri pokretanju, ili kad udjem na neku vest..
Koči nešto u poslednjih par dana svima, srediće valjda...
Kako vam se ponasa b92 aplikacija zadnjih par dana, osetno sporije osvezi nove vesti pri pokretanju, ili kad udjem na neku vest..
ako je tako onda svi telefoni mogu da imaju glance![]()
Ja sam jedno vreme koristio full glance (0-24h) na L720 i trošio je dodatnih ~20% baterije, što i nije zanemarljivo. Mislim da ne bih ni gasio da me neko ovde nije podsetio da je to IPS ekran, koji je na taj način upaljen konstantno i da mu time verovatno skraćujem životni vek, pa sam ubrzo prešao na peak.
Inače, preko dana, teško da može da se izvali da je IPS ekran na Glance-u. Sjajan posao su uradili u Nokiji sa tim. Osvetljenje je manje on minimalnog koje može ručno da se podesi, rezolucija je umanjena bar za duplo, a ne verujem da je refresh rate manji od nekoliko sekundi. Tehnički gledano, screen on time bi ovde mogao da se pogura na 4 i po dana, što je fantastično.![]()
Mada tu verovatno nije do wp nego i do hardvera.
Koliki je uopšte prosečan life time ekrana na telefonu?
Treba li na nokia lumia625 da svijetli onaj Windows logo izmedju back i search dugmica kad se telefon puni.
I uopste mi ne svetle ta tri dugmica kad je telefoon u mraku ili sensor ne radi ili su tako izbacili ovaj model bez senzora
Moj 8310 i dalje prikazuje informacije na ekranu, tako da eto 12god![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari