Ja se ozbiljno razmišljam da stavim Glance opet na "always on" kad stigne Black i notifikacije na njemu.
Ne znam kako to mislite da vam rade/ne rade kapacitivni tasteri?
Kad se puni telefon, automatski se pali Glance (kome nije skroz isključen), a tasteri ne svetle.
Takođe, kad se telefon koristi, tasteri uvek svetle, osim možda pri jačoj dnevnoj svetlosti kad ni sam nisam siguran da li rade ili ne rade.
Nego, kad sam već ovde, da pitam kako je sa ostalim WP8 modelima stanje sa ekvilajzerima.
Meni se čini da sam ga na L720 imao od prvog dana kupovine negde tamo u junu (dakle sa GDR1 verzijom preinstaliranom).
A neko je nedavno kačio preview L520 sa nekog domaćeg sajta na njenoj matičnoj temi u kojem se sa žaljenjem konstatuje kako će ljubitelji muzike navikli na ekvilajzer biti razočarani nedostatkom istog.
Isto tako, u onom uporednom prikazu L1520 vs. Note3 na GSMAreni u delu testa muzičkog plejbeka, Note 3 je odneo pobedu samo zahvaljujući tome što L1520 nema ekvilajzere (uzeto kao veliki minus), uprkos tome što je nahvaljen zbog Nokia Music Radija.
Da li to zavisi od modela do modela ili jednostavno testeri na sajtovima nisu mogli da nađu na ovu opciju?
Edit:
Ja sam ubacio onu "Time me" aplikaciju koja prikazuje real-time status baterije i vreme. Ne primećuje se nikakva razlika u potrošnji baterije sa ili bez nje. Uostalom, kad to nije predstavljalo problem za onu HTC real-time aplikaciju, ne znam zašto bi i ovo.
(naravno, ova aplikacija zahteva otključan developer nalog, ako nekog interesuje da je skine)