Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

"Shrink Storage" na GDR3 nekad hoće,nekad neće.Kao ugradili su u sistem brisanje temp.fajlova u Settings-u WP8.:trust:

To je skroz bzvz .. pa note 3 je na njihovom testu bio bolji od 1520, a sada se glasa 520 vs 1520. Ovaj prvi ne moze ni browser da pokrene kako treba??? Ipak je to fanboy glasanje, daleko od realnog stanja.

Ma budalaština.

Hahahah debi.lnije glasanje jos nisam video 1020 VS Nex5 ; 520 VS 1520 ?? Da li i jedan od ovih telefona ima neku zajednicku stvar koja bi mogla da se poredi..
1020 - camera phone , Nex5 - android munja, 1520 - Win phablet , 520 - Boris Lozac . . :D

Ne pratite od pocetka to "glasanje": Jasno je pisalo da je cisto fanboy napucavanje. I bez ikakvog reda su uparivali telefone.
It’s strictly a popularity thing – we haven’t selected phones based on features, value-for-money or anything like that.

Link

Da da trebalo je da okačim ceo kostur za ove koji ne prate od početka, bilo bi jasnije zašto sam napisao dominacija :)

A ja rekoh u drugoj temi 1020 vs 1520 u finalu! Aaahahahahahha bingo! :D
Nokia for the win! :p

Realno ko nema problem/predrasude sto se OS-a tice 1020 je bolji i kompletniji uredjaj od N5.
Ovo 1520 vs 520 ne bih komentarisao, 520 je obrisao pod sa HTC One kako ne znam.

Poslednja izmena:
Proradio ti UC? Ne radi reload strane na back? Povlačim izjavu u tom slučaju.

UC je samo alternativa, IE radi odlicno i sa tih 512mb rama.

Nervira me što prilikom kucanja, kada hoću da ispravim neko slovo u reči, obeleži mi celu reč.

I mene to nervira, nekad i uspe da "nabode" ali skoro stalno obelezi sve.

Proradio ti UC? Ne radi reload strane na back? Povlačim izjavu u tom slučaju.

Reload radi svima IE. A UC je zesce bagovita aplikacija koju nema potrebe koristiti pored IE, samo eto da ne reloaduje stranicu svaki put na back, ovima verujem da radi UC kao i Skype sto im besprekorno radi, pics or it didn't happen.. ;)

@ travis i emix

Ne radi se tako, zadrzis prst na ekranu i onda precizno prevlacis i pustis gde hoces..

Poslednja izmena:
U ****te koji sam bolid. Šta ima od dodatnih funkcija mytube kada se kupi? Meni besplatan radi ekstra.

Poslednja izmena:
Eh, bilo bi lepo da imate kursorske tastera, zar ne?

U ****te koji sam bolid. Šta ima od dodatnih funkcija mytube kada se kupi? Meni besplatan radi ekstra.

Ja nisam ni nasao besplatan, koliko se secam samo je bilo try i buy. Al nisam mnogo razmisljao za sto dindzi..

Eh, bilo bi lepo da imate kursorske tastera, zar ne?

Bilo bi lepo da prestanes da smaras, zar ne? Sta su kursorski tasteri, ovaj sistem kako je uradjeno je mnogo precizniji od nabadanja debelim prstima.

Nekome odgovara da ima kursorske tastera a nekome odgovara da bode pixele po ekranu. Postoje situacije u kojima je lakše sa kursorskim tasterima uraditi izmenu.
I prestani sa vređanjem, OK?

Samo izadji iz aplikacije i bices offline :D

Ja izađem, ali me drugi vide kao online i zvoni mi telfon iako nisam na skype.

Ja sto sam testirao za ova dva dana, uglavnom sam bio offline cim izadjem na back.. nekad je ostala konekcija.

Donji desni ugao,tri tačkice, sign out, i nisi više na vezi a imaš i mogućnost da u opcijama postaviš umesto available - invisible. Problem rešen

Ja to ili nemam ili ne vidim. Kada pritegnem tačkice imam- add peple,add number i settings.

Poslednja izmena:
Možda stvarno nemaš, tako imam ja na androidu... Možda je na wp drugačije.

Ima, ili invisible varijanta, ili sign out, ako samo izadjes na back, ostajes dostupan, prosledjuje ti pozive i poruke sigurno

Pitajte Borisa, on je stalno offline :p

Nazad
Vrh Dno