Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

To je krš od računara. Ima 1 gb rama, i amd athln 1700 procesor i piratski xp SP3.

Pa ja na jjos vecem krsu (512mb ram i neki smesni intel - xp SP3) uspesno transferujem fajlove :D
Samo ti njega nakaci i pronacice on na netu drivere za tu Lumiu, naravno mozda imas piratski XP :D pa nista od usb konekcije (MTP) :D

NA 7mici mi ne izbacuje folder na kartici pod imenom "WPSystem" a na XPu prikazuje cemu god to sluzilo...

Po ovoj stranici na wikipediji MTP bi trebao biti podrzan i u SP2, tako da nije nuzno imati SP3.
http://en.wikipedia.org/wiki/Media_Transfer_Protocol

Prilozi

• a.PNG
    a.PNG
    88.7 KB · Pregleda: 78
  • b.PNG
    b.PNG
    101.4 KB · Pregleda: 77
Pa kako si ti namestio? Šta god da uradim prepozna ga kao kameru. Poludeću.

Postoje i bezicne metode za prebacivanje nekih fajlova..

Preko skydrive-a, instaliraj aplikaciju na telefonu, a na kompu odes na Skydrive.com i tu prevuces fajlove koje hoces, imas vec neke foldere, ili napravis svoj. (Mozes i da skines skydrive desktop aplikaciju, opet ne znam dal ima za XP) Fotke recimo mozes tako, pdf fajlove, .epub itd.. Muzika i klipovi izgleda ne mogu da se skinu na telefon samo ih strimuje.. Posle udjes u Skydrive aplikaciju na telefonu i skines to..
Kad imas skydrive na kompu bice ti tamo u my documents/tvoj username. Kad hoces fotku neku ili vise njih sa telefona, odes na tri tackice i send to skydrive. Posle ti se pojave u tom folderu na kompu.. Mozes verovatno i neki klip snimljen kamericom..

Poslednja izmena:
ako se dobro secam ima opcija da se automatski prebacuju klipovi,slike i mp3 ma SD

Mmm, ima.. ali to nije ono sto coveku treba. Hoce da prebaci to onda na komp, i suprotno.

Ama ljudi mora da se prvo ta kamera deinstalira ili još bolje,da se ide na "update driver" u "Task Manageru" i da se instaliraju (isključivo) ručno drajveri snimljeni na računaru uz pomć opcije "browse" se navedu na folder sa željenim MTP drajverom.Jer njemu kada deinstalira drajvere za kameru,XP uvek izbaci mogućnost kako želi da instalira novi hardver(automarski ili ručno),kada priključi telefon preko USB-a.
Postaviću neki screen-shot ovde,kada uhvatim malo vremena...:smash:

Poslednja izmena:
Meni jedan dan, i to je to, ali dosta razgovaram, solidno skajpovanja i sitno surfovanje

Meni jedan dan, i to je to, ali dosta razgovaram, solidno skajpovanja i sitno surfovanje

Pa Windows XP nije vise podrzan od strane Microsofta, tako da u svakom slucaju trebalo bi da ga menjas. :) . Na 1gb rama ce ti 8.1 raditi odlicno.

Držao sam lumiu 625 na podu povezanu na kućištu racunara, pomerio sam neprezno stolicu i tek posle minut video da celim jednim nogarom sedim na cosku displeja. Kada sam video šta sam uradio panično uzimam telefon i imam sta da vidim, telefonu nije ništa nema ni jednu ogrebotinu. Je li to čudo, sreća ili šta je?

tumblr_lwve5bG5781qewacoo1_r1_500.jpg

Ja sam tezak 80 kg, znaci 20 kg tezine je bilo na jednim nogaru. Bio sam ubedjen da je pukao.

Nije to ništa.. u htc one temi nekome je telefon ispao iz džepa i onda je neki bmw prešao preko telefona... I nije mu ništa. Mnogo veće sile se javljaju pri padu jer je sva energija udara usmerena u jednu tačku.

Baš sinoć reče drugar kako njegovom kolegi sa posla ispala Lumia 620 i otišao ekran.

Cudno je to sa lumijama, mojoj sestri na 820 , sluzbenom, dva puta pukao ekran, i to potpuno glupi padovi neki, nista posebno, mada on nema gorila glas, ali opet, cudno je to. A, moj star htc desire, nema gde mi nije ispadao , i nista... Valjda ce ova lumia 720 da posluzi ;)

moja moorola backflip koju sam uzeo pre vise od 3 god je padala i nista joj nije bilo, bukvalno dok sam trcao na adi mi je ispala iz dzepa i imala je samo ogrebotine, ali samo zbog toga sto nije pala na keran nego na stranu :D
i ako sony napravi fon kao xperia ZL sa wp8 uzimam ga 100 % :D

Bing Weather sam po sebi, ili u kombinaciji sa gasenjem neta, izaziva curenje baterije.. jedina stvar koju sam promenio na telefonu u poslednje vreme pa mogu da polu-potvrdim da je do toga. Znam za gasenje neta, receno je, ali gubio sam 20% nekad tokom noci i sa upaljenim netom.
Ocigledno neke aplikacije se zesce zbune kad skapiraju "joooj dje net ba!, sta sad radit'!, kako vrijeme osvjezit'!". I to njihova aplikacija..

Meni je tako jeo bateriju onaj breez pa sam morao da ga izbrišem. Probudim se ujutru kad telefon ugašen, skroz pojeo bateriju. :)

A vidis ja sa Breez-om nikad problema, on mi jedina sigurica sto se tice weather aplikacija... ludilo, bez ikakve logike izgleda, svakom drugacije, ili ti je nesto drugo pojelo.

I dobro je sto napisete tako nesto tek kad drugi napisu, odnonso ja, inace vas je sramota sta.. :)

Poslednja izmena:
ni ja nemam problema sa breez-om, mada ja nikad nisam imao problema sa bsaterijom :D

Ja nemam problem sa bing weatherom, mada ne gasim nikad net. Ne znam sta se cimate toliko oko tog trajanja baterije

Ne znam sta se cimate toliko oko tog trajanja baterije

Ajd 36 puta sam vec pisao pa zasto ne jos jednom :) Nije problem trajanje baterije na modernim telefonima, vec kad legnem sa 50% zelim da me doceka minimum 45% (jos bez neta), a ne 10% koji se nece zaustaviti kad ja ustanem, vec moram da ga restartujem, ili soft reset.. primecujes oko cega je 'cimanje'?

Vrh Dno