Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ima ima, tapnes na svoju sliku, pa tu imas i invisible, i imas sign-out na tri tackice.. Ali nije to bas resenje, stalno moras da se logujes, a ja koristim ms nalog, pa svaki put odvede na ms stranicu da potvrdim sifru.

wp_ss_20131231_0001.png

Kako radi invisible?

Ne vide te, pa te niko ni ne smara. Ja nikad ne kristm sign out, samo invisibe, i nisam imao problema

Poslednja izmena:
Da, ali hocu da mi nikad ne stize na mobilni skajp nista, samo na desktop verziju. Mobilnu verziju bi samo koristio za video pozive.. Pa ako stavim invisible, pretpostavljam da si onda i na kompu invisible..

Pa jesi, ti onda idi na sign out, stvarno ne znam sta da ti kazem drugo, stvarno nisam imao takav problem. Cekaj bre, kako tti uopste koristis skajp za video pozive kad 520 nema prednju kameru, ili se ja varam.

Poslednja izmena:
Nema.. ali radi sa zadnjom. Moze da se organizuje i neko ogledalo ili disk sa dobrom refleksijom, pa vidis i ekran :)

Prvo srećna Nova godina. Čita li neko stripove u cbr formatu? Koji program da koristim?

I mene to nervira, nekad i uspe da "nabode" ali skoro stalno obelezi sve.

Zadrzis negde blizu tog slova prst, i drzis dok ti se iznad prsta ne pojavi kao I i onda prst spustis i to I dovedes iza slova koje hoces da promenis. Deluje komplikovano a ustvari je odlicno resenje . Probaj.

Nekome odgovara da ima kursorske tastera a nekome odgovara da bode pixele po ekranu. Postoje situacije u kojima je lakše sa kursorskim tasterima uraditi izmenu.
I prestani sa vređanjem, OK?

Ne bodes pikele po ekranu ni u kom slucaju , i naravno da nije lakse kursorskim tasterima da se vracas kroz dugacku rec, vec zadrzis mozda 1s i spustis gde pozelis, bez ikakvog nabadanja, i bez sanse da pogresis jer ti je prst ispod i odlicna je preglednost.

Ne bodes pikele po ekranu ni u kom slucaju , i naravno da nije lakse kursorskim tasterima da se vracas kroz dugacku rec, vec zadrzis mozda 1s i spustis gde pozelis, bez ikakvog nabadanja, i bez sanse da pogresis jer ti je prst ispod i odlicna je preglednost.

Kad budeš negde probao tastaturu sa kursorima shvatićeš koliko grešiš.

Kad budeš negde probao tastaturu sa kursorima shvatićeš koliko grešiš.

Pa ja za razliku od tebe ne pricam napamet ovde. Ja sam probao naravno tastaturu sa kursorima i koristio je skoro 2 godine. A ti ne znam da li si i na koliko probao nacin na koji je to odradjeno na WP.

Pa ja za razliku od tebe ne pricam napamet ovde. Ja sam probao naravno tastaturu sa kursorima i koristio je skoro 2 godine. A ti ne znam da li si i na koliko probao nacin na koji je to odradjeno na WP.

Kada se voziš u kolima ili u gradskom prevozu, možeš da pomeriš kursor tačno gde treba? Držiš telefon u jednoj ruci i možeš da palcem pimeriš kursor tačno gde treba? Ma hajde...
Nema ovo veze sa WP već je činjenica da navođenje kursora pomeranjem prsta po tekstu je daleko od savršenstva i da je dobro da postoji alternativa u vidu kursorskih tastera.

Dobro bre odoste u besmislenu krajnost.

Kada se voziš u kolima ili u gradskom prevozu, možeš da pomeriš kursor tačno gde treba? Držiš telefon u jednoj ruci i možeš da palcem pimeriš kursor tačno gde treba? Ma hajde...
Nema ovo veze sa WP već je činjenica da navođenje kursora pomeranjem prsta po tekstu je daleko od savršenstva i da je dobro da postoji alternativa u vidu kursorskih tastera.

Kao sto rekoh ne ides prstom po tekstu vec ispod texta i naravno da je lakse pomerati prst koji je pritisnut uz ekran gde treba nego vise puta pritiskati kursor. I jedno i drugo resenje su daleko od savrsenstva, postoji alternativa i u vidu kursorskih tastera , i u vidu ovog resenja na wp, kao sto postoji i alternativa Androidu. Hteli neki to da prihvate ili ne.

Meni malo nedostaje swiftkey , ali cinjenica je da je tastatura na wp8 jako dobra, samo mi predikcija fali, sve ostalo je vise nego ok. Evo za mesec dana koliko koristim lumiu 720, nemam mnogo zamerki, sve sto sam koristio na htc desire postoji i ovde, dopada mi se skroz people integracija svih servisa, jedina moja zamerka je kod poziva, sto iste pozive ne grupise zajedno. Oko you tube aplikcije, meni je super you tube hd, koji je free i odlicna je aplikacija

Jел има може језик на тастатури да се промени на ћирилицу?

Poslednja izmena:
Sta je sa ovom Facebook aplikacijom, burazer koristi poslednjih par dana na mom telefonu, izlaze pogresne stvari, neko okaci neku pesmu na primer a pokaze da je neko totalno treci okacio, itd, skroz random..

Jел има може језик на тастатури да се промени на ћирилицу?
Postoji naš program za ćiriličnu tastaturu,koji se gle čuda zove "Ћирилица".:type:

Postoji naš program za ćiriličnu tastaturu,koji se gle čuda zove "Ћирилица".:type:

A pronađeš u marketu tako što ćirilicom upišeš "Ћирилица" :) U prevodu upustvo za otvaranje se nalazi u konzervi :)

Zove se serbian keyboard, gle cuda, izbacuje i ako se ukuca cirilica u search

Ljudi ne vredi. Pokušavam dva dana ovako mamuran da povežem lumia 625 sa računarom na kojim je windows xp. Našao sam drivere, ali šta god uradio prepoznaje ga kao kameru. Pokušavao sam da u device manageru obrišem driver, pa ponovo instaliram ali ne vredi, opet kamera pa kamera. Vidim da je neko veće imao problem, pa ako ga je reši neka pomaže.

Koji je Service pack taj xp ? Ako nije SP3, neces moci da povezes nikako, jedino na SP3 radi kako treba..

Da li neko zna za neko resenje u vezi privatnosti, npr da onemogucim pristup porukama bez neke sifre ili tako neceg..

Poslednja izmena:
To je krš od računara. Ima 1 gb rama, i amd athln 1700 procesor i piratski xp SP3.

Vrh Dno