Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

To je ta lepota wp8,nemas ni opciju da saznas zasto curi baterija.
Nazalost moras ziveti s tim,ili kupiti nesto drugo.

Ajd 36 puta sam vec pisao pa zasto ne jos jednom :) Nije problem trajanje baterije na modernim telefonima, vec kad legnem sa 50% zelim da me doceka minimum 45% (jos bez neta), a ne 10% koji se nece zaustaviti kad ja ustanem, vec moram da ga restartujem, ili soft reset.. primecujes oko cega je 'cimanje'?

Batice stvarno ne znam , nikada mi se nije dogodilo tako nesto ,ni sa androidom, ni sa windowsom. Uvek su mi svi servisi upaljeni, nikad nista ne gasim, baterija jedan dan i to je to. Tako da nemoj da se ljutis sto ne razumem tvoj problem ;)
Sad prelistah postove, vidim da si ti imao problem sa svim i svacim, ***a, sta da ti kazem, bad luck :D

Poslednja izmena:
Kod mene je sigurno bilo do brezza jer pre njegove instalacije sve je bilo ok. Posle kad sam ga izbrisao nisam ništa instalirao par dana da vidim kako se ponaša baterija i sve je bilo ok. Kod mene npr. bing weather radi lepo. :)

Ja preko noći držim telefon na Wi-Fi mreži,koja je u sleep-u kada je ekran zaključan,a GSM data gasim.Od aplikacija u su mi u "Background tasks" označeni samo "Battery Monitor w/voice Control","HTC-(vreme i vesti)" i "Skype".Nikakav battery drain nisam imao do sada.

Poslednja izmena:
Probao sam ovu aplikaciju mytube, stvarno je najbolja. Ja cu da je kupim jer sto dinara je nista za to koliko jr aplikacija dobra, ali aplikacija ima sve funkcije i kada se samo isproba, znaci fakticki je dzabe.

Jedina razlika je što postoji ograničenje od gledanja jednog sata klipova u periodu od tri sata, ali i to valjda nije restriktivno.

Ja sam platio to i wpcentral aplikaciju čim sam aktivirao internet karticu.

Ja preko noći držim telefon na Wi-Fi mreži,koja je u sleep-u kada je ekran zaklučan,a data gasim.Od aplikacija u "Background tasks" su mi označeni samo "Battery Monitor w/voice Control","HTC"(vreme i vesti" i "Skype".

Kako mislis, gasi ti se wifi kad se ugasi ekran/ode u standby?

Sto se tice curenja, evo poll koji sam ja otvorio pre koji mesec na WP central..

drain.jpg

Da, samo meni..

Ja ne mogu da nadjem tu myTube aplikaciju na store.

Poslednja izmena:
Wi-FI noću ide na spavanje i može da prima samo e-mail i SMS.Kada je GSM data,(koja noću skida više procenta baterije) i Wi-Fi uključena zajedno,onda WI-FI radi samo kada je ekran uključen...
@Emix
Promeni region u podešavanjima na U.K. ili U.S.A i posle restarta idi na Store.:smash:

Poslednja izmena:
Nisam ja rekao da ti ne verujem za battery drain, nema razloga da mi dokazujes bilo sta. Inace, u advenced opcijama za wifi imas opciju da ti wifi bude aktivan samo kad je ekran upaljen, mada stvarno mislim da nema potrebe gasiti wifi

Poslednja izmena:
Nisi valjda ozbiljno shvatio to glasanje?

Svaka cast na pobedi. "Samo" jos da se ta popularnost izrazi kroz prodaju. Mada ja mislim da je lista realna, ipak je 520 bolja i od nexus 4 i od htc one-a (koje je pobedila), i od iPhone-a, kada je na trecem mestu, tu je ruku pod ruku sa nexus 5 po kvalitetu.

Poslednja izmena:
Kakva je situacija sa navigacijama za WinMob, iGO me najvise interesuje.

Nije Win Mobile vise :) Nokia ima fabricki ugradjenu navigaciju koja je sjajno uradjena, a koristi istu bazu mapa kao iGO.. A i na druge proizvodjace pored Nokie moze da se instalira.

Nisi valjda ozbiljno shvatio to glasanje?
Ma jok,namestio Željko Obradović da Lumia 1520 pobedi,jer je Nexsus 5 mnogo lepši telefon.:D:D:D
Ko gubi,ima pravo da se ljuti.Koliko vidim i veliki igrači napuštaju Guglov Nosferatu,zvani zeleni robot i prelaze na svoj OS,(Tizen) i verovatno Windows Phone.Za Sony se već zna da ozbiljno ulaze sa WP u igru.Ako je za utehu zagriženim droid fanovima ostaju verni kinezi i ostale proverene marke tipa "Prestigio" i "GSmart".
P.S.neka mi neko navede gde ima da se kupi jeftiniji,a kvalitetniji smart telefon od "Lumia 520",koji je btw u USA skoro pa džabe...

Poslednja izmena:
Koliko kosta lumia 520 i koje su joj prednosti u odnosu na moto g npr ? Taj tizen za tvoj info nece nikada zaziveti,to je prosto vid kojim samsung malo zaplasuje google to jest hoce pravo glasa u razvoju i podeli kesa od androida. Ova nokija sto je pobedila je zlocin , ali takmicenje je trebalo da ima naziv " koji bi telefon uzeli da ne postoje htc one,s4,iphone 5s itd itd "

Poslednja izmena:
Ma jok,namestio Željko Obradović da Lumia 1520 pobedi,jer je Nexsus 5 mnogo lepši telefon.:D:D:D
Ko gubi,ima pravo da se ljuti.Koliko vidim i veliki igrači napuštaju Guglov Nosferatu,zvani zeleni robot i prelaze na svoj OS,(Tizen) i verovatno Windows Phone.Za Sony se već zna da ozbiljno ulaze sa WP u igru.Ako je za utehu zagriženim droid fanovima ostaju verni kinezi i ostale proverene marke tipa "Prestigio" i "GSmart".
P.S.neka mi neko navede gde ima da se kupi jeftiniji,a kvalitetniji smart telefon od "Lumia 520",koji je btw u USA skoro pa džabe...

Ja se kladim kad bi stavili Nexus 5 pored Lumie 1020 da bi vise ljudi uzelo 1020.
Takodje 1520 pored Note 3 vise ljudi bi se odlucilo za 1520.

Mozda ne u Srbiji i okolnim zemljama, ali prosto 1520 je phablet koji (skoro) svako zeli da ima, i svi se slazu da je mozda najkompletniji uredjaj.

Takodje 1520 pored Note 3 vise ljudi bi se odlucilo za 1520.

Jeste da se note 3 prodaje duže (manje od 2 meseca) ali note je prodat u preko 10 miliona komada, dok se za ceo kvartal proda manje od 9 miliona svih lumia telefona (gde 520 i ti jeftini telefoni čine sigurno 80% svih prodatih lumia). Tako da ne znam odakle si izvukao taj podatak.

Poslednja izmena:
Pa majka mu stara, zar svako ko kupi neki telefon misli da je najbolji na svetu? 1520 i N3 su dva razlicita sveta, a 1520 da nema tu kameru bio bi jos jedna u moru cigli N3, G2, One max ili sta vec... Neverovatno

Ja se kladim kad bi stavili Nexus 5 pored Lumie 1020 da bi vise ljudi uzelo 1020.
Ja koristim winphone ali da mi staviš bilo koju Lumiu pored Nexus-a, uzeo bih Nexus bez razmišljanja. To je jedini telefon zbog kojeg bih se vratio na android. Imam priliku da korsitim Nexus i po meni najbolji android telefon. A što se tiče slabijih telefona tu winphone bije android.

EDIT: Ispravljeno, pisao sam droid odmila. ;)

Poslednja izmena:
Droid je tm by verizon, i nema nikakve veze sa androidom.

Naravno da će da pređu na WP sve dok im Microsoft plaća da prave WP telefone.

Nije Win Mobile vise :) Nokia ima fabricki ugradjenu navigaciju koja je sjajno uradjena, a koristi istu bazu mapa kao iGO.. A i na druge proizvodjace pored Nokie moze da se instalira.

Ne koristi istu bazu kao igo ,igo je mnogo bolja i detaljnija ,imao probao,uporedio :)

Poslednja izmena:
Jeste li uopšte pročitali kakav je izbor, glasanje, šta već u pitanju? To je glasanje fanova i nema veze sa time šta je najbolje. Moglo se namestiti, glasalo se bez registracije. A ako manje od 5% korisnika wp-a nadglasa 70% korisnika androida, to onda govori o zagriženosti jednih i drugih. A oni koji misle da rezultati glasanja odgovaraju stvarnosti i treba da koriste ono što koriste, drugo im i ne treba.

Koliko kosta lumia 520 i koje su joj prednosti u odnosu na moto g npr ? Taj tizen za tvoj info nece nikada zaziveti,to je prosto vid kojim samsung malo zaplasuje google to jest hoce pravo glasa u razvoju i podeli kesa od androida. Ova nokija sto je pobedila je zlocin , ali takmicenje je trebalo da ima naziv " koji bi telefon uzeli da ne postoje htc one,s4,iphone 5s itd itd "
http://www.microsoftstore.com/store...-520-No-Contract-for-AT-T/productID.283842800

Ima Microsoft iskustva u tome. Tako su završili Kin1 i Kin2.

Važno je da što više ljudi proba blagodeti koje pruža Windows Phone platforma.U Evropi i Južnoj Americi WP je već broj 2 po broju korisnika.Prognoze su da će sa lansiranjem Windows 9 platforme (koja će potpuno objediniti mobilni i klasični ekosistem OS),number 2 uskoro postati i u Severnoj Americi.Kinu i Afriku,treba ostaviti Googlu i njegovom čedu...
P.S.za ove koji imaju problema sa glasanjem na "GSMArena",samo jedan podatak.Preko 4 miliona glasača je moglo da glasa samo jedanom,po IP adresi.:p :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno