Prvo mali off topic,jer se vratio Demijan.Tako da od sada miševi mogu slobodno u svoje rupe...:-devil-:evo ga, morao sam da pokrenem Windows Phone App
ne kapiram zašto Total Commander ili Windows Explorer ne prikazuju video
Prvo mali off topic,jer se vratio Demijan.Tako da od sada miševi mogu slobodno u svoje rupe...:-devil-:
Svi snimci ti se nalaze u "Phone\Pictures\Camera Roll" i možeš bez problrma preko Windows Explorera da pristupaš njima.Btw u ovaj folder se stavljaju i filmovi koje hoćeš da gledaš preko Moly Player-a,npr.
Otvoriš "Task Manager" na računaru,(kada je telefon povezan preko USB-a i kada ti je otključan ekran) i deinstaliraš te neispravne drajvere koji ti umesto telefona pokazuju instaliranu kameru.Pa posle desni klik i "update driver" na žuto označeni uređaj i navedi ga kroz "browse" taster do fascikle gde si skinuo ove USB drajvere za telefon.Demijane ovo su samo linkovi od programa za pronalazenje drivera I nista mi nisu pomogli.
Ama ništa te ne razumem.Poslaću ti na PM te drajvere za tvoj telefon.
To su sad opet stvari koje spadaju u ono "ja navikao, sve moze da se promeni, hocu na power dugme da mi pokrene SMS aplikaciju"Ne mora svaki OS da bude takav, ali za PDF podrsku nema opravdanja, sad mi drugar kaze da isti PDF koji meni izostrava u beskonacno, otvara instant bez problema na GS2..
Bas zelis sve na tacni a.. dajte bre ljudi.
Jel vam se desava da Adobe Readeru treba vecnost da prikaze cist PDF? Bude mutno sve pa onako malo po malo izostrava, a fajl od 300kb i koji je vec na telefonu.. Mozda ima veze kako je napravljen PDF.
Mrzi me da isprobavam myTube, jel vredi prelaziti sa MetroTube-a, u čemu je razlika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari