Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

myTube - neverovatno dobro, svaka im čast imaju mojih 100 kinti i 5 zvezdica

tu na vrhu mora da bude ono što najviše koristim, šta da se radi :D

radi odlično, ali i dalje čekam Operu k'o ozeblo sunce

Najveci problem su tih 512mb rama, 720 je trebao biti sa 1gb rama ali to je nekako zatajilo... Iz Nokie su priznali da su imali prototip sa 1gb ali kao da to nije uticalo preterano na performanse...
Jedinu manu vidim u tih 512 mb rama, sve ostalo je vrlo dobro na 720ici.

UC na 820 radi savršeno, dok je na 520 bio neupotrebljiv.
1GB + 50% brži procesor čine drastičnu razliku, a i sve druge app rade brže.
One priče da je sve isto na svim Lumiama nisu istina, sve je malo brže a multitasking (prelazak iz jedne app u drugu) je možda najviše izražen, neke igre ne rade.. hebiga nedostaje RAM-a a i CPU-a..

UC na 820 radi savršeno, dok je na 520 bio neupotrebljiv.
1GB + 50% brži procesor čine drastičnu razliku, a i sve druge app rade brže.
One priče da je sve isto na svim Lumiama nisu istina, sve je malo brže a multitasking (prelazak iz jedne app u drugu) je možda najviše izražen, neke igre ne rade.. hebiga nedostaje RAM-a a i CPU-a..

Onda sam ja sa 2GB miran. :D

I naravno da ima razlike.

Danas sam probao UC, i definitivno ostajem da ga koristim jer mi se bas bas svidja kako radi.. Mislio sam da je stock IE do jaja, ali ovo sa svim onim precicama i lakim pristupom google stvarno super.. I da radi fenomenalno kod mene na Ativ S- u . .

Malo napucaniji funkcijama al daleko od pouzdanosti i jednostavnosti IE-a, isto renderuje stranice kad ides back, tako da nema nikakve potrebe za koriscenjem..

Hvala, jurim je otkad imam WP8.

Ja imam HTC 8X.Stock HTC aplikacija za vreme i vesti je i više nego kvalitetna i tačna.Tako da mi ovo čudo od 50+Mb može samo još više drain-ovati bateriju od nje...cheers

Dobro je sto je pouzdan ovaj Skype :) Video poziv mi je stigao samo kad sam bas usao u aplikaciju. Namestio sam da poruke stizu i kad je ugasen, ali nema ga u Backround tasks. Kvalitet razgovora i slike je ok ali malo kasni zvuk, desava se ono da se upada jedno drugom u reci.. ne znam da li je to normalno, nisam neki Skajper.

U svakom slucaju ne znam koliko je pametno koristiti ga ako je nesto bas hitno i ako taj koji zove ne zeli da ceka 2 minuta da se ja (mozda) javim.

Znam sad ce te da kazete kako vama savrseno sljaka, samo ja imam probleme ;)

piše 1.49 funti
Nije samo to,po 2 najbolja sajta za vremensku prognozu "Accuweather.com" i "MSN Weather" u mom gradu je 6°C,a po ovome *ranju trenutno je 3°C.Mnogo greši,slično kao i "Bing Weather".:mad:

Prilozi

• wp_ss_20131230_0001.png
    wp_ss_20131230_0001.png
    270.7 KB · Pregleda: 102
  • wp_ss_20131230_0003.png
    wp_ss_20131230_0003.png
    673.1 KB · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
Ja baš danas upoređivao više puta sa www.hidmet.org.rs i uvek se poklopilo u stepen. Mada moguće da imaju ažurnije podatke za Beograd, nego za Kragujevac.
Obično ove vremenske aplikacije testiram par dana pre nego što ih uzimam kao validne. Videćemo kako će se ponašati za Novu Godinu. ;)

A ako ponovo ima cenu, izgleda da je prošao voz i da više nije besplatna. :(

Jest, taj. Izvinjavam se. :D
Kad pritisnem ukucam hi, automatski mi izbaci celu adresu, pa nisam kucao davno. ;)

A da, neko pomenu. I mene je veličina aplikacije frapirala. Pa toliko nema ni većina igrica. :D

Ima li neka aplikacija free kao CCleaner za brisanje temporary files? Trazio sam ali nisam nasao.

Poslednja izmena:
koliko ja znam ima shrink storage probajte sa tim da smanjite other

edit : sad sam ja pokusao sa svim programima i nece, nerviram se za medalju jer su ova dva programa pre radila, a imam 6 GB OTHER
a other mi se puni svaki put kad ne uspem da instaliram aplikaciju / igricu i samo se napuni memorija i kad prekinem nece da se isprazni

Poslednja izmena:
Vrh Dno