nikola91serbia
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.12.2009
- Poena
- 154
I ja sam uspeo da instaliram nonstore aplikacije. skinuo sam programe: windows phone power tool i windows phone sdk 8.0, otkljucao telefon i pomicu njih ubacio xap fajlove u telefon.
Aplikacija Dropbox me, kada sam hteo da skinem jedan fajl, pošalje u Internet Explorer, skinem fajl, otvorim ga, sve super.
Zatvorim Explorer, ne znam kako da nađem fajl. 🙂
Nema ga pod Office, Explorer nema Downloads karticu, nema mog fajla.
Užasno me iritira to što je baratanje fajlovima loše rešeno, moraju uvesti file manager i memory monitoring, kako bi fajlovi bili raspoređivani u library svake aplikacije.
Ja nisam XAPove prebacivao vec iskljucivo spustao aplikacije iz VisualStudio-a i tu mi na pokusaj trece prijavi da ne moze vise od dve.
Verovatno nesto masim...
To svi kazemo da treba 🙂 A koja je ekstenzija?
Za sada nikakav problem nisam primatio tako da ovo ostaje a brisem Battery Sense jer ovde imam live procente baterije...
.xlsx, Excel fajl
Hvala druže, bez tvoje upute ne bi sada bio "developer" i imao GDR3 od izlaska, a sada još i TimeMe.
cheers
Jel probao neko da ubacuje aplikacije odavde: http://games-wp.com/
Download neki fajl u IE, otvori Excel, radis nesto, izadjes vratis se, nema fajla. Onda uradis sve to ali kad ga otvori u Excelu kazes tri tacke pa sacuvaj, pa izberes telefon ili skydrive, izadjes, vratis se, fajl je tu 🙂
Skinuo sam neku aplikaciju za yahoo al mogu samo da citam mejlove...ima li da mogu da odgovaram, pisem?
ja sam potpuno nov na smartfonovima, a pogotovo na wp 🙂
Napravi Yahoo nalog preko klasicne mejl aplikacije, u settings pa email and accounts, i tu imas da izaberes Yahoo nalog.
Hvala! Doduše, isti fajl sam skinuo, naziv ponuđen prilikom čuvanja je na kraju imao (1), što znači da i prvi fajl negde postoji. 🙂
Nego, UC Browser me nešto *****ava kad probam da skinem sa Dropboksa. Čekam Operu k'o ozeblo sunce, UC mi se ne dopada.
Kakav placen nalog? Ako si instalirao GDR3 automatski si otkljucao telefon...
A sve bitno je ovde, skini i prati uputsvo, 10min posla ukupno:
http://dhost.info/vink/avink/forums/viewtopic.php?f=10&t=4
SS:
![]()
Ne treba ti. Dovoljno je samo da napravis regularan developer nalog.
Sa time mozes da update-ujes na GDR3 i da side-load-ujes 2 svoje aplikacije.
Placanjem developer pretplate na godisnjem nivou, dobijes mogucnost da objavljujes aplikacije na Store-u, i da mozes da side-load-ujes 10 svojih aplikacija na telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari