Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

I ja sam uspeo da instaliram nonstore aplikacije. skinuo sam programe: windows phone power tool i windows phone sdk 8.0, otkljucao telefon i pomicu njih ubacio xap fajlove u telefon.

Naravno da nisu:

1. developer time:me
2. modifikovan youtube app od MS
3 i 4. neki registry editori. To sam skinuo samo da probam da li radi nesto sto sigurno nema na store-u. I radi.

Takodje bilo koju apslikaciju sa store-a da skinem na kompjuter i da probam da je prebacim dobijam error tako da nije to sigurno.

Aplikacija Dropbox me, kada sam hteo da skinem jedan fajl, pošalje u Internet Explorer, skinem fajl, otvorim ga, sve super.
Zatvorim Explorer, ne znam kako da nađem fajl. :)
Nema ga pod Office, Explorer nema Downloads karticu, nema mog fajla.

Užasno me iritira to što je baratanje fajlovima loše rešeno, moraju uvesti file manager i memory monitoring, kako bi fajlovi bili raspoređivani u library svake aplikacije.

Mozes sa uc browser skidas i pronalazis lako imas listu sta si skidao, mozes i exstenzije da menjas .

Ja nisam XAPove prebacivao vec iskljucivo spustao aplikacije iz VisualStudio-a i tu mi na pokusaj trece prijavi da ne moze vise od dve.
Verovatno nesto masim...

Ne znam prebacivao sam i sa ovim MS tool-om i sa ovim WP power tool i sa oba bez problema sve ide...

pa kažem da me je Dropbox poslao na Explorer
znam da mogu preko UC, ali onda se gubi poenta Dropbox aplikacije

kad smo već kod toga, postoji li dobra Dropbox aplikacija? probao sam nekoliko, nijedna nije ono što mi treba

@Darko1290 Obavezno nam javi koliko time:me jede bateriju, posto moja l620 nije bas poznata po jakoj bateriji. :D

Skinuo sam neku aplikaciju za yahoo al mogu samo da citam mejlove...ima li da mogu da odgovaram, pisem?
ja sam potpuno nov na smartfonovima, a pogotovo na wp :)

Download neki fajl u IE, otvori Excel, radis nesto, izadjes vratis se, nema fajla. Onda uradis sve to ali kad ga otvori u Excelu kazes tri tacke pa sacuvaj, pa izberes telefon ili skydrive, izadjes, vratis se, fajl je tu :)

Hvala! Doduše, isti fajl sam skinuo, naziv ponuđen prilikom čuvanja je na kraju imao (1), što znači da i prvi fajl negde postoji. :)
Nego, UC Browser me nešto *****ava kad probam da skinem sa Dropboksa. Čekam Operu k'o ozeblo sunce, UC mi se ne dopada.

Skinuo sam neku aplikaciju za yahoo al mogu samo da citam mejlove...ima li da mogu da odgovaram, pisem?
ja sam potpuno nov na smartfonovima, a pogotovo na wp :)

Napravi Yahoo nalog preko klasicne mejl aplikacije, u settings pa email and accounts, i tu imas da izaberes Yahoo nalog.

Pojasni, koje aplikacije, cime si pokusavao da prebacis... Ja sam sad bar 10-15 instalirao sa tri razlicita programa i sve radi. Jedina koju nisam uspeo da instaliram je HTC Hub, sto je u neku ruku i logicno.

Hvala! Doduše, isti fajl sam skinuo, naziv ponuđen prilikom čuvanja je na kraju imao (1), što znači da i prvi fajl negde postoji. :)

Nego, UC Browser me nešto *****ava kad probam da skinem sa Dropboksa. Čekam Operu k'o ozeblo sunce, UC mi se ne dopada.

Moguce kao neki privremeni fajl ali ce to sigurno brzo da brise. Ovako si siguran da ostaje tu gde treba.

javi i kako ti radi Yahoo

Meni problematično poslednjih nedelja, sinhronizacija inboksa konkretno. Evo, stoji "last updated on Saturday", ali je apdejtovan pre 3 sata, tu je poslednji mejl. Međutim, radi samo automatska sinhronizacija, kad kliknem na "sync" dobijem poruku o nekoj grešci.
Do Yahoo je problem, Gmail i svi drugi nalozi rade bez ikakvih problema.

@ Darko

super, hvala
ne koristim Explorer, pa nisam znao to

pokusavao sam i windows phone power tools-omi windows phone sdk. Kaze mi da je maksimum dve aplikacije koje mogu biti developer i da ako hocu da instaliram novu, neku staru moram da obrisem. :/

Hackovani YouTube sa XDA radi super vec nedelju dana ga koristim, jedino da srede Live Tile - non stop je zakucana na jedan preview ...

WP Power Tools mi baguje, nece da otvori, koristim APP Deploy.
Jel probao neko WPV XAP Deployer???

Hvala druze ali ja nemam 64bit win i ne mogu da instaliram sdk...
Kakav placen nalog? Ako si instalirao GDR3 automatski si otkljucao telefon...

A sve bitno je ovde, skini i prati uputsvo, 10min posla ukupno:

http://dhost.info/vink/avink/forums/viewtopic.php?f=10&t=4

SS:

Hvala zbunio sam se :)
Ne treba ti. Dovoljno je samo da napravis regularan developer nalog.
Sa time mozes da update-ujes na GDR3 i da side-load-ujes 2 svoje aplikacije.

Placanjem developer pretplate na godisnjem nivou, dobijes mogucnost da objavljujes aplikacije na Store-u, i da mozes da side-load-ujes 10 svojih aplikacija na telefon.

Da li postoji za Lumia 520 telefon da se uzme baterija veceg kapaciteta?

Nazad
Vrh Dno