nikola91serbia
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.12.2009
- Poena
- 154
I ja sam uspeo da instaliram nonstore aplikacije. skinuo sam programe: windows phone power tool i windows phone sdk 8.0, otkljucao telefon i pomicu njih ubacio xap fajlove u telefon.
Aplikacija Dropbox me, kada sam hteo da skinem jedan fajl, pošalje u Internet Explorer, skinem fajl, otvorim ga, sve super.
Zatvorim Explorer, ne znam kako da nađem fajl.
Nema ga pod Office, Explorer nema Downloads karticu, nema mog fajla.
Užasno me iritira to što je baratanje fajlovima loše rešeno, moraju uvesti file manager i memory monitoring, kako bi fajlovi bili raspoređivani u library svake aplikacije.
Ja nisam XAPove prebacivao vec iskljucivo spustao aplikacije iz VisualStudio-a i tu mi na pokusaj trece prijavi da ne moze vise od dve.
Verovatno nesto masim...
To svi kazemo da trebaA koja je ekstenzija?
Za sada nikakav problem nisam primatio tako da ovo ostaje a brisem Battery Sense jer ovde imam live procente baterije...
.xlsx, Excel fajl
Hvala druže, bez tvoje upute ne bi sada bio "developer" i imao GDR3 od izlaska, a sada još i TimeMe.
cheers
Jel probao neko da ubacuje aplikacije odavde: http://games-wp.com/
Download neki fajl u IE, otvori Excel, radis nesto, izadjes vratis se, nema fajla. Onda uradis sve to ali kad ga otvori u Excelu kazes tri tacke pa sacuvaj, pa izberes telefon ili skydrive, izadjes, vratis se, fajl je tu![]()
Skinuo sam neku aplikaciju za yahoo al mogu samo da citam mejlove...ima li da mogu da odgovaram, pisem?
ja sam potpuno nov na smartfonovima, a pogotovo na wp![]()
Napravi Yahoo nalog preko klasicne mejl aplikacije, u settings pa email and accounts, i tu imas da izaberes Yahoo nalog.
Hvala! Doduše, isti fajl sam skinuo, naziv ponuđen prilikom čuvanja je na kraju imao (1), što znači da i prvi fajl negde postoji.
Nego, UC Browser me nešto *****ava kad probam da skinem sa Dropboksa. Čekam Operu k'o ozeblo sunce, UC mi se ne dopada.
Kakav placen nalog? Ako si instalirao GDR3 automatski si otkljucao telefon...
A sve bitno je ovde, skini i prati uputsvo, 10min posla ukupno:
http://dhost.info/vink/avink/forums/viewtopic.php?f=10&t=4
SS:
![]()
Ne treba ti. Dovoljno je samo da napravis regularan developer nalog.
Sa time mozes da update-ujes na GDR3 i da side-load-ujes 2 svoje aplikacije.
Placanjem developer pretplate na godisnjem nivou, dobijes mogucnost da objavljujes aplikacije na Store-u, i da mozes da side-load-ujes 10 svojih aplikacija na telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari