- Učlanjen(a)
- 31.07.2012
- Poena
- 300
Moja oprema
- Mobilni telefon
- OnePlus 7T Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Radi. I sta sad? Prijatelj ima N4 sa fabrickim softverom bez ikakvih modifikacija, samo zvanicni apdejtovi. I da, radi brze. Nemoj iznositi neistine da bi odbranio svoj izbor.
To ako je tebi zapao falican primerak pa si imao problema sa baterijom ne znaci da su sve takve. Baterija je bolja nego na N4, kamera svetlosnim godinama ispred. Kvalitet izrade je tu negde, recimo da sam se iznenadio koliko je N4 dobro uradjen. Koje tacno glupe operacije, da odmah probamo da reptodukujemo problem pa da vidimo kako se to desava...
Dakle nisam ja juce sa Nokia 3210 presao na WP8 pa ne znam o cemu pricam. Posle par godina Androida i cackanja svega toga o cemu vi sad pricate itekako mislim da mogu da pricam na tu temu, pogotovo sto sam u maltene svakodnevnom kontaktu sa gore dva navedena telefona i mogu u realnom radu da ih uporedjujem sa 920. Za moje potrebe, 920 apsolutni pobednik. No to ne znaci da kad izadje nesto kod LG recimo da mi vise odgovara da cu i dalje slepo da branim ovo.
Ja imam custom rom,ali samo zarad vizuelnih promena koje taj rom nudi,a ne da bih budzio brzinu kako bih se nekom dokazao.
Iz tvoje diskusije se ne stice utisak da si android koristio,a narocito ne nexus,bar ne duze od 10 min. ,ja sam lumiju imao mesec dana,mislim da sam i ja onda kompetentan da nesto na pisem na temu wp8,a to sto tebe pogadjaju neki nedostaci,ja tu ne mogu nista.
Kako znas da je baterija bolja kad ne mozes nista da vidis sem standby vremena.
Ja imam detaljno sta sam i koliko koristio i to je relevantan podatak,ovaj sa wp8 je siromasan.