Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

meni treba neki dobar muzicki plejer koji ima u sebi dobar EQ (na ativu nema EQ a na vecini ostalih telefona ima EQ ali o5 nema dobar muzicki plejer)

*111# moj meni app iz telenora :) .

e da i koliko znam uskoro ce vlc na wp8
da li neko zna zasto playeri ne mogu da imaju eq?
msm sve sam probao i ni jedan nema eq a da moze neko bi se setio da stavi :/

Mozes da skines beats audio od HTC, odlican eq :) .

mene jedna stvar nervira
kad otvorim Nokia Music, stoji ime izvođača čije sam pesme obrisao
naravno, na tap dobijam "song deleted", ali i dalje ne uspevam da uklonim ime izvođača sa ekrana u delu "play", iako su i pesme drugih izvođača puštane nakon brisanja
ni u recently played nema ničega, sinoć je odrađen update Nokia Music

da, imam 920

Poslednja izmena:
Ne vredi sys app pusher on pomaze samo da se nadje app koju hoces da install. A da bi je install mora preko proxy servera ili ono preko fidler2 .

edit: Moja greska, sad sam ustao :D .

Poslednja izmena:
Pa zato sam mu i postavio link.Prvo pročitaj,pa komentariši...:smack:

ovako instalirao sam i sve sam uradio ALI beats ne moze da se ukljuci i nokijin EQ nema podesavanja :/
isto tako nisam mogao da instaliram pro cam i smart cam, a instalirao sam cinemograph

Promeni i vremensku zonu u arizona, ugasi lokaciju GPS, format i jezik pregledaca sve na usa. Ja nisam mogao pro cam da skinem dok to sve nisam uradio.

Dugo sam koristio Lumiu 820 kao sekundaran fon sa jednim primarnim androidom, ali od danas sam na Lumia 920 kao primarna djunta privukla me kamera koja je odlicna, idalje me smara tapatalk jako je spor na benchu to me ubija ali bas! Veliki sam Nokija fan i nadam se da ce Microsoft da malo resi probleme jer mi se bas dopada Nokia Lumia 1020... Zanima me kako vam gura baterija na Lumia 920 naravno neko ko je bas koristi kao ja?

Ajde Borise, vidi to, mislim nemoguce da nemaju volje da naprave tu app, jer iskreno, sve vise vidjam po busevima WP telefone, pogotovo L920 (danas video par komada), HTC 8x 8s itd itd...

Jos jedan pomak u seriji "Game of Drains". Explorer ima bag, ili je tako zamisljeno, da kad odes na Back, poslednja stranica koja ti je bila otvorena ce ostati u memoriji, tako da ako je neki sajt koji radi refresh svako malo, ili si izasao dok je ucitavao stranicu, ostane u pozadini i moze da shebe bateriju. Kad se vratis preko IE ikonice, vidi se da taj sajt i dalje stoji.. Tako da najbolje pre spavanja ici na 'tabs', ubiti Tab/ove, i onda izaci iz explorera..

ovako instalirao sam i sve sam uradio ALI beats ne moze da se ukljuci i nokijin EQ nema podesavanja :/
isto tako nisam mogao da instaliram pro cam i smart cam, a instalirao sam cinemograph
Smart Cam i ne može da se instalira,zbog specifične Lumia rezolucije premium telefona(1200X768).Pro Camera može da se instalira,(ponovi postupak).Jedino što za sad ne radi video mod kod te inače fenomenalne kamere(podešavaj sve ručno,nikako auto mod)...Beats radi samo u handsend earphones modu,(dakle kad priključiš slušalice).

@boris:
Jel to imas tamagotchija na telefonu?

Jel imao bese na smart shoot da pravis onaj akciski snimak kao sekvencu, a msm da nije imao ni blink, u principu skoro isto koliko ja znam.

Jos jedan pomak u seriji "Game of Drains". Explorer ima bag, ili je tako zamisljeno, da kad odes na Back, poslednja stranica koja ti je bila otvorena ce ostati u memoriji, tako da ako je neki sajt koji radi refresh svako malo, ili si izasao dok je ucitavao stranicu, ostane u pozadini i moze da shebe bateriju. Kad se vratis preko IE ikonice, vidi se da taj sajt i dalje stoji.. Tako da najbolje pre spavanja ici na 'tabs', ubiti Tab/ove, i onda izaci iz explorera..

To nisam primetio, meni ostanu po 5-6 tabova otvoreni i stoje tako po par dana dok ne udjem ponovo da trazim nesto drugo. I nisam primetio da crpi bateriju.

Zavisi koji su sajtovi u pitanju, neki mogu da nastave da refreshuju i rade svasta, tako da je bolje ubiti tabove. Covek bi pretpostavio da se ubiju kad ides na Back, al dobro...

Au, tek juče provalih koje je čudo ona Nokia ProCam aplikacija. :/ Bukvalno napravi monstrum od svakog aparata za noćne snimke, kad se uzme malo ručno podešavati.
Lumia 720 koja je ionako jedan od najboljih telefona trenutno što se tiče noćnih snimaka, u određenim situacijama postaje drastično bolja.
Sad samo da nađem nešto pametno da slikam pa da kačim na pinovanu temu gore. Možda večeras okačim neki običniji primer, čisto da pokažem o čemu se radi.

Edit: Okačio na Lumia 720 temi.

Poslednja izmena:
Haha... Sad sam otkrio jednu zanimljivu stvar... :S . Ne mogu da iskljucim moj telefon (Nokia Lumia 720). Kad zadrzim power dugme i pojavi se onaj slajd na dole, ja ga spustim i tel bi trebalo da se ugasi, on se ugasi ali odmah se ukljucuje ponovo, sam :D . Buvalno se restartuje :D . Hahaha...

To mora da si na punjaču? :D
Kad god je na punjaču, telefon ne da da bude ugašen. Isto tako, koji god da je Glance podešen, uvek će biti stalno upaljen tokom punjenja. ;)

Ma ne bre , nije tel na punjacu. :) . A za glance znam, stavio sam crveno od 00h do 10h, tako da kad god se probudim nocu samo bacim oko na tel pored mene i vidim koliko je h. Isto tako ujutru ako se probudim i vidim da je beli glance, odmah ustajem , znam da kasnim :D . Cool stvar :D .

Da imam laptop sa touch screenom, pa i da razmislim, ovako, ne vidim mu mesto pored 7ice.

Nazad
Vrh Dno