*111# moj meni app iz telenora.
Mozes da skines beats audio od HTC, odlican eq.
Promeni i vremensku zonu u arizona, ugasi lokaciju GPS, format i jezik pregledaca sve na usa. Ja nisam mogao pro cam da skinem dok to sve nisam uradio.
Smart Cam i ne može da se instalira,zbog specifične Lumia rezolucije premium telefona(1200X768).Pro Camera može da se instalira,(ponovi postupak).Jedino što za sad ne radi video mod kod te inače fenomenalne kamere(podešavaj sve ručno,nikako auto mod)...Beats radi samo u handsend earphones modu,(dakle kad priključiš slušalice).ovako instalirao sam i sve sam uradio ALI beats ne moze da se ukljuci i nokijin EQ nema podesavanja :/
isto tako nisam mogao da instaliram pro cam i smart cam, a instalirao sam cinemograph
Jos jedan pomak u seriji "Game of Drains". Explorer ima bag, ili je tako zamisljeno, da kad odes na Back, poslednja stranica koja ti je bila otvorena ce ostati u memoriji, tako da ako je neki sajt koji radi refresh svako malo, ili si izasao dok je ucitavao stranicu, ostane u pozadini i moze da shebe bateriju. Kad se vratis preko IE ikonice, vidi se da taj sajt i dalje stoji.. Tako da najbolje pre spavanja ici na 'tabs', ubiti Tab/ove, i onda izaci iz explorera..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari