Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ja se nesto ne snalazim. Kako da nadjem npr benchmark forum?

kada udjes u aplikaciju imas ona dva foruma ti idi na search i kucaj benchmark forum... posle ce ti sve biti jasno...

Benchmark vam radi kako treba? Meni sve radi super sem njega, on radi katastrofalno sporo i to samo kad sam ulogovan...

i meni je isto mnogo spor :/
mada ja ne mogu da se zalim jer nisam dao pare za njega

Ne znam sta podrazumevate pod sporim. Sve radi perfektni glatko, kao i sve ostalo na WP, jedino mozda ucitavanje podforuma ili neke teme potraje 2 sec. i to je to.

Na to i mislim, ucitavanje sadrzaja foruma je katastrofalno sporo, bilo da sam na wifi ili na 3G i to samo kad sam ulogovan. Postavicu bas pitanje na tapatalk support da vidim sta je. Ili ke nesto do njih ili je ovde nesto cackano. Ovde i ne izlazi ono sent from my bla bla, ne koristim ali konstatujem, mozda ima jos koja modifikacija koja pravi problem.

Signature je ukinut od strane foruma cini mi se.
A i meni Bench jako sporo ucitava,ostali forumi rade dobro,ne znam u cemu je problem,ali voleo bih da se resi jer cesto preko telefona pratim forum.

Meni i u IE bench i to mobilnu verziju ucitava vidno sporije od jednog drugog foruma u desktop varijanti (isto vbulletin), stvarno bi moglo to malo da se ispegla.

Sa IE nemam problema ali na Tapatalku je na granici upotrebljivosti. Po 10-15 sec cekam da otvori nesto. Ni na jednom drugom forumu se to ne desava tako da mi verovatnije deluje da je tu neki problem a ne kod samog Tapatalka.

I ja instalirao čuveni Tapatalk. Stvarno je surfovanje po Benchu neupotrebljivo. Nakon svakog klika, čekanje po 5-10 sekundi.
Za razliku od njega, jedan drugi forum mi radi odlično (na Invision PB platformi).

Mada opet, ja retko kad čitam forume sa telefona, a još manje imam potrebu da učestvujem, tako da meni Tapatalk praktično neće ni koristiti.

A da, Bench mi sa IE-a na telefonu radi trunku sporije nego sa PC-a, ali ništa problematično i ne tako primetno.

Čekajte tek je izašao tapatalk za WP... Tako je i na androidu bilo na početku... Barem par meseci treba da se sačeka da sve utegnu koliko toliko...

Pa nije bas "tek" evo tri meseca ce sad. Ja sam to jos u pocetku spomenuo kao problem ali je ostalo na tome. Redovno citam tapatalk support forum i niko se na nesto slicno nije zalio. Opet i ja, ponavljam, problem imam samo sa ovim forumom tako da je me ne bi cudilo da je tu neki problem.

Kod mene je u pitanju 2-3 sec, nikako 10-15. Naravno da je i to relativno puno, ali meni za sada ne smeta jer sam vise za kompom, nego za tapatalkom :)

Kako je dve tri sekunde puno, neće biti brže od toga, ipak treba da učita.

A da, Bench mi sa IE-a na telefonu radi trunku sporije nego sa PC-a, ali ništa problematično i ne tako primetno.

Sta bre? :) Na kompu je odma, kakav komp imas, i mislis li na mobilnu verziju bencha na telefonu? Evo sad sam merio na 3G-u, podforum mobilni telefoni (imam precicu za par podforuma na start screenu) ucitava 7 sekundi od pokretanja na tile-u.. Mobilna verzija. Isto 7 sekundi za ulazenje na neku od tema..

Kod mene je u pitanju 2-3 sec, nikako 10-15. Naravno da je i to relativno puno, ali meni za sada ne smeta jer sam vise za kompom, nego za tapatalkom :)

generalno je forumašenje i uopšte browsing sa mobilnog telefona teški mazohizam, meni je i sa netbooka mazohizam a kamoli sa mobilnog :)

Ne znam, meni je super da pregledam forume sa tapatalka, ponekad radje tako pogledam sta me zanima umesto da palim laptop.

ja radim na PCu pa forume gledam usput, realno za ono za šta mi na PCu treba 5 minuta na Xperiji mi je trebalo bar 15, na N8 jedno pola sata bar :D

Istina, kod mene isti slucaj. Cak mi sa laptopa najveca muka :), Zbudzena tastatura, pa onaj smrdljivi Fn taster kojeg oooobavezno pritisnem umesto ctrl. Na mobilnom (pogotovo WP) mi je malo lakse za net, znam ogranicenja i nema problema

Evo konkretno da mi je zafalio fajl menadzer ili nesto slicno, puko adsl pa skinuo prevod sa telefona i sad ne mogu da ga prebacim na komp, mozda i ima nacin ali ja ga ne znam..
Ni ne treba fajl menadzer vec uopste nema folder za nesto tako kad skines sa neta kao sto je prevod

Poslednja izmena:
UC browser. On moze da skine ekstenzije koje telefon inace ne prepoznaje. Ja sam tako skinuo driver za wifi za laptop jer sam ubio Win ne razmisljajuci o istim i jedino sam preko telefona mogao isti da skinem.

Poslednja izmena:
Ok ali gde se pojavi taj fajl onda kad povezem telefon na komp?

A da, najvazniji deo sam zaboravio. Preimenujes ga na telefonu u UC Browseru u ime.mp3 recimo i onda ces ga naci u music folderu kad ga povezes na komp. Suludo i jedan od dokaza da treba file manager.

Ok, fala..

Recite mi da li drzite skajp stalno upaljen i da li trosi bateriju u standby kao na androidu ili je to bolje reseno?
Voleo bih da je uvek upaljen,ali naravno ne na ustrb baterije.

Non stop upaljen, ne trosi nista... Ja u stand-by rezimu imam potrosnju oko 0.9-1.0% po satu sto je smesno. Sve je upaljeno osim BT i NFC.

Ok,hvala.
Znaci to je bolje reseno nego na androidu,tamo dosta trosi u standby a i ikona u notification panelu me je nervirala.

Darko, jel ti Nokia negde iz inostranstva, nisi ovde pazario? :)

Vrh Dno