mladenius
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.07.2008
- Poena
- 320
Nemam ja problem, samo sam poceo u tvom stilu da odgovaram tebi jer je to jedini nacin koji razumes izgleda. Nista mi ne bode oci samo drzim do toga da znam bolje sta koristim svaki dan za razliku od tebe koji podseticu te ne koristis to. Dakle ne zanima me kako se zove to i da li radi identicno kao u Operi Mini ili sta vec, bitno je da nemam problem da procitam tekst na konkretnom sajtu i da u 90% slucajeva nema potreba nista da zumiram, tapkam i slicno. Dakle tvoj jedini cilj je svakako da pokazes kako to nesto ne valja, moje je da te demantujem jer ocigledno pojma nemas o cemu pricas. Ne zbog toga sto ja obozavam WP vec sto mi vredjaju inteligenciju tvoje proizvoljne konstatacije jer je vec postalo ocigledno zasto dolazis ovde i pises bilo sta.
Fanboy slepo voli nesto i ne obazire se na kritike, nabrojali smo koliko realnih mana o WP i diskutovali o njima, ne sa tobom doduse jer si sve vreme trolovao o SMS ringtone-u i slicnim glupostima.
Očigledno je da ti nemaš pojma o čemu pričaš jer to što si pomenuo nije text reflow, a dole sam objasnio šta je to za
pravo
Ali drago da si se prepoznao pa onda u nedostatku argumenata svoje karakteristike prišivaš na sagovornika :smoke:
Meni legendo ti nećeš ništa da radiš. Ja ne tvrdim ni jedno ni drugo zato što nemam kuglu i ne družim se sa vidovnjacima. A što je najgore ti predpostavljaš šta ja mislim pa na osnovu toga pričaš.
Yeah, yeah - isti slučaj, kao i sa ovim gore
Poslednja izmena: