Wtf, koliko puta treba da se napise da je podrska 36 meseci?
^Ako bude tako, to i nije ok. Kupiš telefon sa jednom verzijom OSa a onda dobiješ samo još jedan veliki update.
@ sir oliver
Tako je i na onom drugom OS-u (da ih ne prizovem sada jer imaju push notifikaciju kad se spomene to ime). Ja sam dobio samo jedan upgrade na prethodnom telefonu, i to izaslo par dana nakon sto sam ja kupio, pa je ispalo 3 godine bez ijednog update-a. Da, mozes da cimas po xda i juris kuvani softver (ako imas srece da im je tvoj model atraktivan), ali mene to jako mrzi da radim kao i vecinu van benchmarka![]()
Kazem bilo bi i to ok, al moguce da ce se konkretno drzati tih 36 meseci u punom smislu..
@hektor2 ja sam imao pre problema sa other storage na ativ s, ali sad mi stoji svo vreme na 2 GB od kad sam updejtovao
meni se taj other storage punio pre ko ud kad updejtujem,instaliram,prebacujem ili slikam neke slike, prebacujem muziku ...
i pre sam to morao da cistim jednom nedeljno, a sad kad sam updejtovao vec 2 ili vise nedelja ne moram da cistim
pre mi je bio najmanje 3 GB sad mi je 2GB i ne pomera se
i sam sam ubacio rom, bilo mi je muka da cekam![]()
Lol apdejtovi na Androidu. Pa taman jedan dobili to je vidno bolje vec
@mladenius
Kao i obicno, vidis, pricas a ne znas. Nista ja ne kliknem pa se tekst promeni, pricam o tome da sam prilagodi velicinu teksta. Sad je vreme da iskuliras to i da nadjes novu manu.
P.S. Update od 36 meseci kod WP nije prelazak na novu verziju OS-a već maintenance update, dakle ostaješ na istoj verziji softvera, ali dobijaš dodatne funkcije i ispravke, slično kao što je bilo kod Symbian telefona
@ sir oliver
Tako je i na onom drugom OS-u (da ih ne prizovem sada jer imaju push notifikaciju kad se spomene to ime). Ja sam dobio samo jedan upgrade na prethodnom telefonu, i to izaslo par dana nakon sto sam ja kupio, pa je ispalo 3 godine bez ijednog update-a. Da, mozes da cimas po xda i juris kuvani softver (ako imas srece da im je tvoj model atraktivan), ali mene to jako mrzi da radim kao i vecinu van benchmarka![]()
Kazem bilo bi i to ok, al moguce da ce se konkretno drzati tih 36 meseci u punom smislu..
Jesi opet kontaktirao Trgovčevića ili imaš i neki link za ovu informaciju? Ili je ponovo "tvoj stečen utisak". U pravu si tema ne služi za hvalospeve ali takođe ne služi ni za nagađanja
@ djilkosh
Ti si low endZato i kazem, prihvaticu ako bude samo jedan veliki update jer i na Androidu se samo jedan dobija u tom cenovnom rangu..
Koji je tvoj problem čoveče? Ponašaš se kao poslednji fanboy, kao što rekoh kao da te MS plaća za svaki post koji napišeš pa šta god napišeš u negativnom kontekstu odmah skačeš kao da je ne znam šta
Ko što telep reče, ako ti to toliko bode oči a ti otvori temu "WP 8 je zakon" pa tu možeš da pišeš hvalospeve do sutra, jer se ova tema ne služi samo za te stvari
I evo baš sam pogledao na netu, IE 10 mobile ne podržava text reflow, a to što ti pominješ ima i na WP 7, nije obavezno ni da tapneš - dakle moraćeš da čekaš Operu Mini ili da implementiraju tu opciju, Firefox mobile ga takođe nema (bar poslednji put kada sam ga koristio, ne znam kako je sada)
Text reflow radi kao fini zoom, sa tom razlikom da se veličina teksta povećava ali uvek popunjava ekran (dakle tekst ne ostaje "odsečen" da tako kažem nego ispunjava ekran) i vrlo je koristan feature - to što tebi ne treba i što ne znaš ni šta je ne znači da ne treba ni drugim ljudima
P.S. Update od 36 meseci kod WP nije prelazak na novu verziju OS-a već maintenance update, dakle ostaješ na istoj verziji softvera, ali dobijaš dodatne funkcije i ispravke, slično kao što je bilo kod Symbian telefona
Bila lepa tema ali prepunila se flejmerima i trolovima
Šta da ti radim kada ne razlikuješ podršku kroz update od prelaska na novu verziju OS-a![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari