Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Znači hard reset, pa ako ne pomogne onda flesuj, pa ako ni to ne pomogne onda servis...

Jel hard reset isto sto i factory reset? Posto citam da se gomili njih brikuje telefon posle hard reseta, a da umem da flesujem radio bi to i na Androidu dok sam imao :) I verovatno, ako se nesto shebe u postupku, sam izvisio za garanciju zar ne...

Ma kakav crni brick od factory reseta, koji je ujedno isto sto i hard reset.. Slobodno ti, ne brigaj nista.. :D

Reflash Lumia podrazumeva bukvalno jedan jedini klik misem sa Nokia Software updater for retail programom tako da tu nema problema nikakvih sigurno. Spojis telefon kablom na kompjuter i kazes yes.

A jel ima makar neki datum kad ce to.. Msm malo je *****no to da ti pise ``kaming sun`` a kao ne znaju datum pa se ti svaki dan akaj i gledaj na njihovom sajtu..

Meni takodje ne prelazi taj Other 700mb, a uljucen mi je upload na skydrive i cekiran najveci kvalitet..

Nema datuma. Cak nismo ni pod Coming soon vec pod Waiting for approval. Kad budemo pod Coming soon to znaci da je GDR2 dostupan na NCS i da za koji dan krece OTA.

Reflash Lumia podrazumeva bukvalno jedan jedini klik misem sa Nokia Software updater for retail programom tako da tu nema problema nikakvih sigurno. Spojis telefon kablom na kompjuter i kazes yes.

Jel bi bio isti postupak kad bi skinuo GDR2 preko OTA i posle toga uradio factory reset, ili je reflash preko toga totalno drugi fazon?

Pošto je MS kupuje NOKIU izgleda da će nova serija telefona da se zove MUMIA :D

To se znalo oduvek. Bilo je samo pitanje vremena. E sad pitanje je sta ce to znaciti za buducnost Nokie. Mislim da cena i nije bas neka

8 i nesto milijardi je bio Skype... Vidi se koliko se Nokia srozala, kad je prodata za ovu "sicu"...

Koliko sam skapirao oni su prodali samo smart phone odeljenje tj Ashu i Lumiu. Dumb odeljenje drzi i dalje nokia. Mislim da onu tu imaju mnogo bolju zaradu. A MS je kupio da bi se osigurao da ne bi Nokia presla na Android ili neki svoj OS i tako 10 godina. Ne znam koliko je to pametno i isplativo

ma mene ne zanima ko sta kupuje, neka samo prave dobre telefone, neka poboljsaju wp8 i nista me drugo ne zanima :/
bilo bi extra kad bi stavili kombinaciju wp8 i RT u onaj novi nokijin telefon od 6''

Upravo to, ako naprave nesto dobro - kupijem. Ako pocnu da se glupiraju eto me nazad na androidu ili necem trecem... Savrseno me ne zanima ko je koga kupio i slicno bitno mi je sta ja za moje pare dobijam.

Mozda postoji rupa u tom ugovoru, ako su kupili samo Asha i Lumia segment ''preostala'' Nokia sada moze da predje na Android i modele nazove 1100-A, 2100-A, 3310-A itd :d :d

Mozda postoji rupa u tom ugovoru, ako su kupili samo Asha i Lumia segment ''preostala'' Nokia sada moze da predje na Android i modele nazove 1100-A, 2100-A, 3310-A itd :d :d

Da znas da je i meni palo to na pamet.. Realno zasto i ne bi presli.. izgubice ime LUMIA, ali ono, kao da je to i bitno mnogo. Do sad nisu mogli tako nesto da urade jer su bili vezani za MS zbog silnih para koji su ovi pumpali.. Sad mi se cak i realno cini ideja o tom preuzimanju androida.. Ralno zasto ne bi, ne kosta ih nista, ne placaju licence i ostale gluposti, hw fala Bogu imaju..

Zaboravili ste da su svi Nokijini inzenjeri iz tog odeljenja takodje presli u MS po ugovoru...jedino da svi daju kolektivno otkaz ili da preostala Nokija unjami nov razvojni tim...

Verovatno se ne misli na Lumia segment vec na smartfon segment generalno tako da..

Verovatno se ne misli na Lumia segment vec na smartfon segment generalno tako da..

Ko kome danas moze da zabrani da pravi smartphone.. Oni su kupili ``Lumia`` brendiranje i razvojno odeljenje, ali to ne znaci da oni ne mogu da urade ono sto sam ja napisao sa preostalim odeljenjem.. Nesto ne verujem da ce sve koji su radili na Lumiama sele u USA.. Posto se razvoj lumia vrsi od sad tamo..

Uf, jako loša vest. Početak kraja.

Mario Ahtisari je glavna faca za dizajn telefona bio... Posle njega ce doci ko zna ko, uglavno verujem da Nokija ima dosta modela - prototipa za naredne 2 god a posle toga videcemo nasta ce liciti Nokia Wp uredjaji...

Nokia nece imati vise telefone na WP, po onome sto se naslucuje imace samo ``obicne`` telefone. ovde smo samo rekli da bi MOZDA sad mogli da uzmu android i malo se povrate..

WP telefone ce od sad umesto Nokie praviti MS, gde je i presao Mario.. Koliko je losa vest po Nokiu, toliko je dobra po nas, jer MS sa novim Lumiama nece mnogo lutati, a i dizajner je taj koji se pita sta i kako, pa verujem da nece neke rugobe izlaziti iz MS-a..

540105_632932770074033_1184668992_n.jpg

Prilozi

• 540105_632932770074033_1184668992_n.jpg
    540105_632932770074033_1184668992_n.jpg
    19.1 KB · Pregleda: 115
Poslednja izmena:
Ajd premestite diskusiju, ima posebna tema..

Ne znam da li ste primetili da je TAPATALK sada free...

Mame li im ga hokstaplerske... Odradio sam update, ali nemam zelju i volju da ulazim.. Jel radi bolje?? :(

Nazad
Vrh Dno