RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
Mmmda, MS je znan po tome da ne menja dogoročno donete odluke i povučene poteze...
Ma dao bi 200e da se pomerala prva dva dana.. :/
Kao da me neko pravi ludim sad, ubedjen sam![]()
Kako vi update-ujete aplikacije? Nervira me sto nema 'my apps' i da vidim za koje ima update. Mali Live Tile za store me nije obavestio da ima update za WhatsApp recimo, morao sam da trazim whatsapp u prodavnici i onda nudi da instaliram novu verziju..
Pozdrav ljudi,imao sam tonu androida i iphone sam koristio preko 4 godine,sad trenutno imam ip4,zapao mi za oko samsung ativ s,pa me interesuju neke stvari ako mozete da mi kazete,ja koristim telefon najvise za pozive,poruke,fb,mail,TT,slusanje muzika i navigaciju imam tonu igrica ali iskreno nisam upalio igricu jedno 6 meseci tako da njih ni ne koristim,interesuje me da li WP8 mogu da koristim onako kako koristim ostale uredjaje(tj da sve radi kako treba)???
vecina ljudi se nece smrati da uzima piratske igrice na androidu jer tako moze da dobije virus (ovo je slucaj sa mojom drugaricom koja je imala s3 i sad ima s4 :/ )
Najveći bol koji wp korisnci ne priznaju je taj sto nema krekovanih aplikacija, vec sve sto je iole.dobro moraju da plate, pa i tapatalk iako je 300 kinti. Period
@ChobbyNS Kradja ili ne nije izbor. Tako da tu pricu zaboravi.
Elem da se vrati na bitne stvari. Ne tako lepe, prvi problemi sa GDR2 na HTC 8x:
From our forums, member Serdard notes “While listening to music, I got a message on WhatsApp and when I tried to open it, my phone froze”. Normally, if a Windows Phone device locks up either a simple battery pull or key combination (down volume + power) will restart the device. However, in this instance such a method is not working (plus you can’t do a battery pull on an 8X).
Uporedjivao sam nokiu i tog samsunga i nema neke preterane razlike u hardveru a samsung mi je jeftiniji nekih 75-80 eura(polovni telefoni),cak mi je i taj samsung lepsi,jos se razmisljam ali hvala Borise u svakom slucaju
ovako stvari koji su bolji kod ativ s su :veci ekran (neki vole i manje), micro sd i veca baterija za 300 mah
920 :kamera,nokia aplikacije, veci ppi i izrada (kvalitet ne izgled ), jedino sto bi zeleo da 920 ima je micro sd i ekran od 4,8
i ja sam citao to za htc 8x, ljudi ne mogu nikako da upale 8x, bas mi ih je zao
e sad ako ne mogu da upale fon, kako ce da ga poprave ?? ? :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari