Šta je novo?

Windows Phone 8.1

sada samo trebam da provalim kako da minimalizujem uticaj action centra

Ne kapiram stvarno zasto ti smeta? A i mozes potpuno da ga ignorises i gledas obavestenja samo na tile-ovima kao sto si i do sad..

Jel vam radi Store? Pokušavam account da napravim, ali neće nikako. Jel to nešto serveri ne rade?

Napravim znači account, ali neće login na Nokia account u telefonu.

Na store ne ides sa nokia accountom vec sa nekim Microsoftovim, MSN, Hotmail sta god..

Ma prijateljici neko napravio pogrešan account i sad pokušavam da dodam drugi i dodam i neće. Pokušavam da izbrisem onaj glavni account i neće. Ne mogu da skinem ništa sa Store-a, jer ne valja account.

Kako obrisati account, nema te opcije?

Za brisanje account-a factory reset? Nema change, delete, ništa negde drugde se nalazi? Zašto pobogu?

Interna politika kompanije sve sto kupis na windwos storu je vezano za taj account, verovatno im je ovo bilo najlakse da odrade i prisile te na reinstall, mada isti traje <10min stim sto bas i nemozes prebaciti podesavanja i podatke koji su bili na starom accountu

Problem je saopštiti tu lepu vest toj devojci :D kad joj kažem da mora da briše sve iz telefona, ima da se oduševi. Jeste postoji backup, ali objasni ljudima pri zašto mora reset, iako ni meni koji više znam nije logično.

Inače kakve ima veze kupovina na Store-u, kupujem ja na Google Play-u, pa mogu i da obrišem account i sve bez factory reseta?

Pa verovatno da se sprece manipulacije... da na telefonu ostane bez accounta a na drugom da povuce opet, itd
M$ jednostavno je navikao tako da kontrolise

Djilke, jesi obrisao nekad nalog na Androidu?

Veruj mi, hard reset je pesmica spram toga... Takodje, na ranijim verzijama je i imati vise naloga bilo uzas. Posle su uveli opciju da se to koriguje, na 4.4 valjda, ali nisam isprobao.

Pise da se brise samo

099b9d1ac85c1b2d055b3c798fb66881.jpg

Djilke, jesi obrisao nekad nalog na Androidu?

Veruj mi, hard reset je pesmica spram toga... Takodje, na ranijim verzijama je i imati vise naloga bilo uzas. Posle su uveli opciju da se to koriguje, na 4.4 valjda, ali nisam isprobao.

Flesovacu ovih dana ROM, ali ubedjen sam da ne brise nista. Kakogod ako i brise (a ubedjen sam da ne brise) mozes da odradis disable sync i stavis drugi account.

Ajmo pomoć. Devojka ima L920, poslednjih mesec dva joj sve živo baguje, pozivi se nekad cuju nekad ne nekad posle 6 sekundi se tek upali ekran i pokaze poziv, mikrofon u pola poziva resi da ne radi, pa moras ponovo da zoves. Bluetoth nekad hoce nekad ne, i ima ogromne lagove. Pokusao sam da flashujem preko LSRT ili nega vec, izbaci da joj software ili sta vec nije suported. Da li postoji drugi, bezbedan nacin da se flesuje ili da nosimo u servis? Factory reset nije pomogao, nekada toliko zabaguje telefon da mora da radi soft ,hard reset...

Zreo je za odpad ako ga ne mozes flesovati ili ne pomaze hard reset znaci da je definitivno pred umiranje a ko zna sta je vec riknulo..

@telep
Pa eto, isti djavo onda...
@Djilke
To disable sync, disable account, ili kako vec bese - ne valja nista. Mislim da si ubedjen u prazno - hajde ti to probaj, dobro se secam da sam jako brzo odlucio da uradim HR na telefonu gde sam kao disejblovao sve i trebao je normalno da radi...

Naravno, s tim da on ovde brise all user data, sto mu dodje na isto kao i hard reset. Sto je, u neku ruku, i razumljivo...

od nedavno imam instagram.... naravno, instalirao sam app instagram beta i 6tag.
medjutim, nije to to. naime, stigne mi obavestenje da me je neko acceptovao ali kad udjem u profil tamo to se jos uvek ne pokazuje vec to se pokaze tek nakon nekoliko sati...
nije mi bitno to ali sad vidim zasto ljudi izbegavaju win phone, iako ga ja licno volim... kazem to iz razloga jer sam uporedio svoj instagram i sestrin koja ima xperia m. stvarno velika razlika.

Neverovatno je da taj instagram vec vise od godinu dana nije apdejtovan na stable verziju,vec je I dalje beta,sta li oni toliko testiraju!!

Ne znam stvarno sta fali 6tagu?

Ne fali apsolutno nista, ali mora da se prizna da je (tragi)komicno sto je Instagram i dalje u Beta fazi.

A uvek mi je bilo nejasno sto Win Phone ne napreduje u smislu vece potraznje i pored fluidnosti sistema.
Sad mi je jasno.

nije blam za instagram vec za krajnjeg korisnika koji nema normalnu instagram aplikaciju.

Blam kad izađeš na piće na Blaywatch i svi izvade mobilne da slikaju piće za instagram pa vide da ti nemaš instagram nego neki tamo 6tag.

Nedopustivo.

Vrh Dno