Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ma odakle ti ti ba 1020 :p mozda malkice vise, normalna stvar izdrzi mi ceo dan baterija..

Mislim da ovaj nezvanični gdr2 srče bateriju! Vama?

Mislim da su tvoje sumnje u najmanju ruku opravdane, ne smem da se zakunem doduše...
Što se tiče Glance-a, kao background app. sam stavio Weather (MSN), sve je isproveravano i čas hoće čas neće. (da prikaže i prognozu, sem uobičajenog za Glance). Sama prognoza, tj. njena ažurnost zavisi od konekcije, ok, ali i to me ne impresionira brzinom ažuriranja prikaza na Glance-u, kada konekcija postoji). Tako da, eto, malo hoće pa malo neće...

Ipak vraćam (upravo) telefon na update 1... Glupo što na NSRT nisu pustili update 1, nego prvo jedan, pa drugi OTA...

Ja u zabludi :D al meni je opet dobar gdr2 na 1020 :)

moras da odes na zakljucan ekran i postavis vreme za pozadinu pokrenes app i onda ces imati na glance sccren app vreme

Znam da to treba da se uradi ali nije u tome problem,inace nisam nikad koristio vreme na glance-u. Ovde je problem u glance background aplikaciji koja sluzi za postavljanje slike na glance-u i koju glance od denima uopste ne prepoznaje.

Znam da to treba da se uradi ali nije u tome problem,inace nisam nikad koristio vreme na glance-u. Ovde je problem u glance background aplikaciji koja sluzi za postavljanje slike na glance-u i koju glance od denima uopste ne prepoznaje.

Pa onda je, najverovatnije, problem u aplikaciji, koristi neki stari glance api. Kontaktiraj developera...

Imam jedan problem i treba mi sto hitnija pomoc.

Drugar ima lumiu 520 i samo se ugasila i sad kad se pali pise error: unable to find bootable option. Press any key to shut down.

E sad probao sam lumia software recovery tool , i preko njega lepo skinuo ceo sistem 1.5gb i na kraju mi kaze da ovaj telefn nije podrzan. Puko sam pa koj k sam ga skidao onda kad ne moze ya 520 .

Onda probam sa windows phone recovery tool , ne vidi ovaj tel uopste.

Onda probam sa nokica care suite , i on ne nalazi ovaj rm od lumija vidim samo one sa win 7.5

Sa kojim alatom ja da uradim recovery sistema ovde . Sa kojim alatom da uradim flashovanje ako treba ?

Nosi u servis, brikovao je ili je geknula ploča, ne vredi ništa drugo.

I koga oni sada zezaju??
germ-free.png
Ispada da kod njih na Lumiji 640 Xl,moze da na glance screen-u stoji weather,ali kod mene neće ni na lock screen-u,a kamol i na glance screen-u
Izvor slike:Device blog

Mozda ce biti update uskoro za Glance ...

Pa vec sam pisao da i kod mene vise ne radi glance kako treba ,verovatno je nesto do njih ,cekamo update.

:D probajte hard

Reset ;) i mozda proradi..

Nema nista dok ne donje win10.Jel vidite da ni Microsoft niti ostali developeri ne azuriraju aplikacije.Zadnje 2 nedelje ako mi stiglo azuriranje za mozda 5 aplikacija, pre sam azurirao po aplikaciju dnevno u proseku, minimum...

Nazad
Vrh Dno