Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Nece gdr2 sigurno ovog meseca ;) prvo idu Lumie 640 u prodaji pa tek onda ostalima ide gdr2 ;) stara win sema..

Jel postoji neka slična aplikacija kao SophieLens HD? Nekim čudom su mi nestali filteri koje sam pokupio kad su bili free i sad mi traži ponovo da ih kupim što mi ne pada napamet.

Kako bese da namestim hdr rezim ali kako ga vec ms zove? Ili ima posebna aplikacija??? I koju aplikaciju da koristim da izvlacim slike tj frejmove iz 4k videa?

Za hdr ides na onaj magicni stapic u camera app, a da izvlacis frejmove samo udjes u camera app i drzis shutter i posle ja msm lumia moments

Da li radi provera stanja racuna preko USSD kod-a za mts na Win phone 8.1?

Ok hvala,bitno mi je da podrzava proveru preko USSD koda ,da ne uzimam tel a da nemam mogucnosti pracenja potrosnje.

Svakako, ta prva generacija WP je prosto letela koliko je bio brz sistem, doduse bili su osakaceni samo tako, 8.1 vec je druga prica..

Moj prvi WP fon je bila Lumia 800 kupio je u Austriji, dao silne novce tada :)

Radili su brzo kad nisu imali nista..isti slucaj i sa osmicom,a sa 8.1 sam vec osetio usporenje,mada funkcije opravdavaju to.

Ne lupeta uopste, to ti je generalno tako sto vise opcija, vece opterecenje i nastaje gusenje...

Nego jeste li primetili povremeno da Twitter tile je jednom dnevno prosto na nekoliko sekundi nedostupan, posto u tom momentu radi sinhronizaciju ... Pitam se samo dali je to bug do aplikacije ili sistema...

Poslednja izmena:
Takodje. Sve radi kaobi pre wp 8.1. Mislim da i sa 10-om nece biti problema :)

Uuuu, desetka ima da otkine. Koristim je na kompu i razbija. Em brza, em stabilna, em ovo-em ono :) Samo prvo da stigne denim :d (na HK-1520)

Denim je izasao za hk produkt kod. Ja ga skinuo preko lumia rekovery tool.

Nazad
Vrh Dno