Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Zaista dugo traje ovo, ali se napokon zavrsilo. Sve je proslo kako treba. Denim stigao. 4k snimanje je tu, folderi su tu. Cinimi se da jos glatkije radi nego pre :) Samo soft restart dok je odradjivao update.
Probajte da resetujete nokiu pre provere apdejta.

Ps. Ne cinimi se nego radi prokleto glatko :)

Poslednja izmena:
Ako nema ota povezi tel i preko LRT odmah ima da ti pokaze apdejt. Samo pte toga uradi bekap posto se sve brise kao posle hard reseta. Meni je sve trajalo oko 40 min ali zato vracanje bekapa skoro 2 sata kad su se sve aplikacije instalirale :) Ima i hdr ili kako ga vec ms zove. Daje svetlije slike u low light. Ne bas kao s5 ali je ok posto cini mi se da l 1520 ima slabiji blic od s5

Mene je isto zezao pfd, otkačio sam ga i prijavio mi je update.

U pitanju je 1020.

Pozdrav,

Danas je sugav dan i nisam nista po pitanju kvaliteta uporedjivao. Probao sam onaj hdr ili kako se vec zove. Fantazija. Iz mrklog mraka izvlaci detalje bez posebnog suma. Kako se ovo izvodi nemam pojma ali je rezultat zapanjujuc. Probao sam i 4k video. Sljaka ali posto je danas totalno tmurno ne mogu da dam nikakav zakljucak.
Krivo mi je sto nema FullHD u 60fps ili 720p u 120p. Ako moze da izvuce 4k 30fps, garantovano moze i 60 i 120fps u manjim rezolucijama.
U svakom slucaju prijatan update.

To jedino ako imas denim update. Ukoliko imas, ides u lumia camera, i gore ti se pojave tri ikonice. Zadnja je neki magicni stapic. Njega aktiviras, okines, i posle se igras sa podesavanjima.

Poslednja izmena:
180cf2ef72325254d758f7ecd1203e95.png
ovaj magicni stapic gore i ukljuci blic na auto za bolje rezultate

Kakva je situacija sa viber-om i whatsapp-om ? Da li baguju i dalje ili je to sredjeno?

Upotrebljivi su sada čak i na slabijim telefonima . Mada viber je prosto loša i neozbiljna firma tako da od njih i ne očekujem neki proizvod prve klase. Trenutno koristim viber zato što niko od prijatelja ne koristi wa i nisam imao nijedan problem , neko bagovanje i kašnjnenje notifikacija, inače ga koristim i na pc-u i radi ok. Wa je mislim uvek radio ok.

Još kad vidim da ubacuju ove glupave igrice i razna čuda, srećom windows platforma nije dovoljno cool pa ne dobija tae gluposti još, valjda neće ni dobiti :D

meni se desi po nekad da mi uopste ne prikaze notifikaciju da mi je neko pisao na viber sve dok ne udjem u aplikaciju.. ali ne koristim ga puno, uglavnom se kuckam sa androida, wp mi je sada drugi fon (L830) wp 8.1 denim bez ikakvog pfd

Kakva je situacija sa viber-om i whatsapp-om ? Da li baguju i dalje ili je to sredjeno?
Koristim Viber, WhatsApp, Skype, FB, Messenger, Messaging, Outlook, 6tag (Instagram), Tubecast (YouTube)... sve notifikacije rade OK, što se nisam nadao (Lumia 735, Denim). Ali Viber jede najviše prostora od svih...

Viber zauzima 128MB u phone storage, sledeći je Music 75MB, svi ostali dosta manje. Npr. WhatsApp samo 34MB.

Ono što stalno koristim ne prebacujem na SD, a ovaj telefončić baš i nema puno memorije.

Viber ponekad zeza i radi sporije i losije od ostalih, dok recimo whatsapp i fb messenger radi odlicno, mnogo brze i pouzdanije. A viber je los samo zato sto ih bole uvo da srede app. Mozda srede za win. 10 ;)

Ma ok instalaciono, mislio sam da si gledao uvid u radnu memoriju... Po meni najbolji rad, po redu...
Messenger, line, whats, viber, skype...
Skype je zadnji po notifikacijama, nije to kako bi trebalo, ali prvi je po kvalitetu razgovora...

Nazad
Vrh Dno