Imam nekoliko problema sa lumia-om 620.
1. Desava mi se da nakon sto izadjem iz pretrazivaca, ostanu samo plocice bez ikonica, pa se tek postepeno pojavljuju? Kao da telefon baguje, kasni. U zadnje vreme mi se desava da sporije reaguje na komande, a nekad scroll ne radi ni iz nekoliko pokusaja, tek mozda iz petog prodje, a pogotovo je kasnjenje izrazeno pri double tap (zumiranju) na pretrazivacu.
2. Odredjeni sajtovi "pucaju" i na njih ne mogu ni da idem, najjace je kad krene ekran da flesira dok me ne izbaci sa neta. Da ne pricam sto kad pustim klip na yt, to je lutrija cista da li ce da radi bez greske. Inace gledao sam kod drugara lumia 630 (prakticno isti samo quad core), nema ovih problema, pa cak ni kod drugara sa lumia-om 520 (osim ovog dela sa "pucanjem" web stranice).
Inace u zadnje vreme kad pricam sa nekim, uglavnom mi se desava da mi se poziv prekine nakon 2-3 minuta i nakon toga pozovem opet taj broj i mogu da pricam koliko hocu bez prekidanja veze. Prvi sistem je besprekorno radio, svaki naredni (black, cyan, denim) sve vise ocajno. Jednom mi se sam fon restartovao (bio je black update) i pobrisao sve mejlove i poruke, bukvalno je sam sebe resetovao iz ne znam kog razloga. Jel moguce da imam problema zbog 512 mb rama ili ovde nesto vece skripi?