Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Imam jedan problem,naime cura kupila microsoft lumia 535 e sad ne moze nikako da se uloguje na face ,uvek pise oops something went wrong,a probali smo dva razlicita akaunta i oba rade ,samo njen nece ,pa sad da li je imao neko slican problem ?
E da ,probao i na jdb facebook isto samo njen acount nece ,a na androidu se lepo uloguje .

Poslednja izmena:
Kako radi touch :) ? Ne znam , neka proba da reinstalira . Nikad nisam imao problem, ili reset ...

Da ,pa kakvih problema nisam primetio nista i daa samo da kazem da je lik u mts preporucio windows phone i rekao da je dobar sistem :)

Pouzdan sistem , nije skup ima sve aplikacije koje se koriste kod nas ( viber , wa , fb...) , šta više treba prosečnom korisniku ? Kod nas ne postoje ljudi koji koriste snapchat i još par aplikacija bez kojih se seču vene :)

Jedno vreme sam u nekoliko telenor radnji viđao da radnici koriste windows telefone. Kad sam uzeo lumiu 630 za dinar, prodavac mi kaže " odličan telefon , dosta ga ljudi uzima i jeftin je :d "

Meni jedino trenutno fali mozzart bet , stvarno su slepci, napravili za ios a za wp ništa.

E sinoć kod druga i on pita šta igram ne telefonu, ja rekoh age of empires. On potraži u google playstore ono prc :d nema.

Poslednja izmena:
Jedno vreme sam u nekoliko telenor radnji viđao da radnici koriste windows telefone.

pre nekako su dobili neke htc-ove na windowsu ovi sto rade po sopovima, ali mislim da ih nisu dugo koristili..

u sustini, ove "globalne" aplikacije se i nadju, ali domace malo teze, iako ih ima...

ovo su neki novi momenti :D uglavnom ubedjuju ljude da kupe android, cak i ako traze bas wp :) svi operater, ne samo mts. tako je bar moje ranije iskustvo...

Ja nisam mogao da verujem kad je lik preporucio tel :D
Elem,citao sam za ovaj problem sa touch ,na zalost koliko vidim zaista postoji ,mada nadjoh jednu vest da je majkrosoft pustio apdejt za ispravku u sklopu denima ,e sad ovaj tel vec ima denim ,pa nesto kontam da vec ima tu ispravku i da zato ja ne primecujem nista ?

Su napravili jos neku app za Glance kao npr Weather sto je (to sada drzim) ?? Znam da i ona Health postoji ali ima li neka third-party :)

Poslednja izmena:
Možda nikog ne interesuje, ali sam primetio neku novu sitnicu... Pre kad bi pustili neki ringtone u podešavanjima, zvonio bi jednom, ceo zvuk i to je to, sada se ponavlja... Konstantno... Na denimu... :)

Imam nekoliko problema sa lumia-om 620.

1. Desava mi se da nakon sto izadjem iz pretrazivaca, ostanu samo plocice bez ikonica, pa se tek postepeno pojavljuju? Kao da telefon baguje, kasni. U zadnje vreme mi se desava da sporije reaguje na komande, a nekad scroll ne radi ni iz nekoliko pokusaja, tek mozda iz petog prodje, a pogotovo je kasnjenje izrazeno pri double tap (zumiranju) na pretrazivacu.
2. Odredjeni sajtovi "pucaju" i na njih ne mogu ni da idem, najjace je kad krene ekran da flesira dok me ne izbaci sa neta. Da ne pricam sto kad pustim klip na yt, to je lutrija cista da li ce da radi bez greske. Inace gledao sam kod drugara lumia 630 (prakticno isti samo quad core), nema ovih problema, pa cak ni kod drugara sa lumia-om 520 (osim ovog dela sa "pucanjem" web stranice).

Inace u zadnje vreme kad pricam sa nekim, uglavnom mi se desava da mi se poziv prekine nakon 2-3 minuta i nakon toga pozovem opet taj broj i mogu da pricam koliko hocu bez prekidanja veze. Prvi sistem je besprekorno radio, svaki naredni (black, cyan, denim) sve vise ocajno. Jednom mi se sam fon restartovao (bio je black update) i pobrisao sve mejlove i poruke, bukvalno je sam sebe resetovao iz ne znam kog razloga. Jel moguce da imam problema zbog 512 mb rama ili ovde nesto vece skripi?

Ja imam l620 ,nemam ovakvih problema ,al zato kad udjem u storage sense ,pa kad izadjem neko vreme sve plocice bez ikone ,isto i u app meni i telefon se koci ,i posle nekog vremena sve se vrati u normalu .

uradi factory reset, sve formatiraj i izbrisi. podesi da ti aplikacije cuva na internoj memoriji umesto memorijske. mozda pomogne.

Nemam ni jednu aplikaciju na sd ,mada nikad nisam radio hard reset .

ovo su neki novi momenti :D uglavnom ubedjuju ljude da kupe android, cak i ako traze bas wp :) svi operater, ne samo mts. tako je bar moje ranije iskustvo...

Ja se secam kada sam u VIPu uzimao moju L520 pre godinu i 6m, tada me je lik pitao zasto uzimam WP. Prvo mi se ucinilo da ce pokusati da me odvrati i da me je zato pitao, a u stvari je momak hteo da se informise, kao zato sto nema pojma nista o WP telefonima i interesovalo ga je sta imam da mu kazem da on moze da prenese musterijama pri izboru telefona.
Tako da oni ako sami nisu imali kontakta sa telefonima (znam neko ce reci kako ne ceprkaju po shopu, ali tamo je stalno guzva, uzimaju ljudi ugovore kao da su hleb i ulje :S:), edukacije nikakve nemaju od strane firme.

Poslednja izmena:
(L730) kada imam slušalice i stigne mi poruka na whatsapp zvuk poruke se ne čuje na slušalicama nego na glavnom zvučniku. Jel se to još nekom dešava?

Wtf? Daj neki ScreenShot ili nam dajes neku fake informaciju :p

Poslednja izmena:
Sutra cu ga upovati, nemam neta sada. Ali mi je dao obavestenje o updateu. Inace sam na denimu i imam i foldere i data toggle, pretpostavljam da ovo sad nudi gdr2

Nemam pojma, videcu sutra. Nervira me sto ne pise na sta se odnosi update, niti koliko je "tezak"...

Sređen meni podešavanja i sam rad uopšte... Vidi na youtube... ;)
Windows Phone 8.1 Update 2 build 8.10.15116.125 http://www.youtube.com/watch?v=a6dBtbDPxK4

Poslednja izmena:
Ne znam, ovde se vidi da je ativ s u pitanju, regularnu verziju sam video na L640... Stojan reče da ima neki update... Čekamo njegovu L930...

I da, regularno mi je javio na finskom romu, nije pfd. Inace finac je prvi i denim dobio za 930

Nije menjano u settingsu nista, ipak je nesto sitnije :) Samo ne znam sta je menjano

Nazad
Vrh Dno