alphablue597
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.05.2014
- Poena
- 200
Neka preporuka za SD karticu? Do sada sam koristio Kingston class 4 ali bih hteo da predjem na class 10.
Ja sam pre nekih 4-5 god. kupio Kingston 4gb class 4, a sada imam Kingston 16gb class4.Sve radi odlicno, ovu sad nisam formatirao ima vise od godinu dana.Tako da bih ti ja preporucio isto Kingston da uzmes, jer ja s njihovim proizvodima nikad nisam imao apsolutno nikakvih problema(imam jos 2 fleske i 2 ram memorije ovog proizvodjaca).
"na wp mislim da generalno nije najveci problem sporo usavrsavanje sistema, vec veoma rano najavljivanje funkcija koje su jos u pre-alpha fazi. onda svi postanu nestrpljivi i pljuju po platformi."
Baš to.
Problem je sto su to najosnovnije funkcije koje je imao i win mobile i symbian.Pa oni su tek nedavno ubacili file manager, cekali su tek kad izadje wp8.1, a ja sam to imao i na java telefonima(secam se da je bila aplikacija koja se instalira i imas file manager, a mozda je bila i ugradjena u telefon).I niko ovde ne pljuje winodws phone, samo iznosim svoje misljenje.Primetio sam da kada se pomene windows phone, nema sredine- ili je djubre ili je nesto savrseno da bolje ne moze biti.
Jel mnogo kad covek trazi neke osnovne stvari?
Poslednja izmena: