Ovo nisam znao. Nisam pitao rođaka na koji način je kupio telefon, nije pristojno, ali zbog činjenice da je ovde neupotrebljiv, pitaću ga.
Jel zna neko kako da dodam rec u swipe recnik?
Sinoc iz cista mira dolazi obavestenje na telefonu ,nesto slicno kao kad kalendar obavestava ,i pise phone updated successful , restart your phone ,i ja kliknuo ok i tel se restartovao,sta li mu bi ,jel imao neko slicnu situaciju ?
To sam vec apdejtovao preko prodavnice ,interesantno ti se desilo kad sam usao u device hub ,cim sam kliknuo odmah se pojavilo .
Pazi ovo, oni su svesni, nisu planirali za w10?!Sta su uopste planirali?Kao da treba opciju za teleportovanje da ubace, a ne nesto osnovno?Mene, iskreno MS opasno nervira u zadnje vreme, i sve vise sam siguran da oni imaju cilj da potpuno uniste windows phone platformu, i onda da predju na android, zato i finansiraju cyanogen.Kazu da je preview for developers, kao skoro gotova verzija, samo nesto malo da se dotera i to je to, dok je windows insider nesto kao alpha, probna verzija, koja tek treba da se napravi, tek sam pocetak.E sad, ja sam preview za wp8.1 instalirao cim se pojavio, aprila meseca, dok sam zvanicni wp8.1 dobio negde pocetkom decembra.Sad, zamislite samo koliko ima da se ceka za zvanicni win10?Pri tom oni planiraju da ga azuriraju 1-2puta mesecno...I sve nesto pricaju "imace i spartan, ali ne sada, imace office, kalendar itd ali ne sada, kasnije".Dokle vise i sta vise da cekamo?Kontaktirao sam coveka sto pravi pocket file manager zbog ovog problema sa azuriranjem, rekao mi da je i on kontaktirao ms i oni nece nista da ucine.Isto napisao da je prodao svoj windows telefon i kupio iPhone, a sad ima samo lumiju 530, cisto za testiranje aplikacija.To je covek koji je napravio mnogo dobrih aplikacija za wp, pored ove i sysapp pusher i ostale, i on je digao ruke od windowsa.Isto, covek koji je napravio aplikaciju ProShot, izbacio je istu aplikaciju za iPhone i sada se fokusira na tu platformu.I ovako nemamo 2/3 oficijalnih aplikacija, ovo sto ima ili ne radi kako treba ili nema pola opcija, sada i oni dizu ruke...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari