Šta je novo?

Windows Phone 8.1

55fba6d4620f7f6de8dfaa5ec46fc33a.png

48d5c494e3130123d0a4935d553457ca.png

Password i preshared key su isti, sve mora biti na US, tj jezik i region, registrujete se preko sajta na Bing rewards, i kasnije preko aplikacije uzmete 100GB prostora za One Drive.

Moras uci prvo u IE, i onda ti server ovaj izbaci poruku da pazis sta radis i da ce ako budes koristio vpn u ilegalne svrhe, tvoju aktivnost proslediti nadleznima. Ides na "I agree" i onda ti pusta protok, proveris IP, i pise Chicago ;)

Radi super hvala!!! Nego sta oznacava onaj katanac pored wifi signala? El to znaci da je prenos podataka zakljucan i ide iskljucivo preko tog porta?? Ja sam to onemogucio za mobile data, samo wifi :) Prvi put podesavam vpn :)

Da ostavim connect automatic ?
edit: ala smara cim prekines wifi i upalis ga opet mora "I Agree" na onoj strani, dobro je samo da profuras bot za bing ako nemas vec pc na raspolaganju tj negde si u pokretu..
Evo adrese (ko ce da se smara da klikce po bingu za poene) :D http://bing-pong.com/

Poslednja izmena:
Ljudi pomagajte, viber je iz cista mira prestao da radi, tj zvoni iskljucivo kad se udje u njega. Sto je najcrnje telefon se koristi samo za viber i nista drugo. Sad je neupotrebljiv :( l630

Radi super hvala!!! Nego sta oznacava onaj katanac pored wifi signala? El to znaci da je prenos podataka zakljucan i ide iskljucivo preko tog porta?? Ja sam to onemogucio za mobile data, samo wifi :) Prvi put podesavam vpn :)

Da ostavim connect automatic ?
edit: ala smara cim prekines wifi i upalis ga opet mora "I Agree" na onoj strani, dobro je samo da profuras bot za bing ako nemas vec pc na raspolaganju tj negde si u pokretu..
Evo adrese (ko ce da se smara da klikce po bingu za poene) :D http://bing-pong.com/

Da, katanac ilustruje VPN konekciju. Bot je odlican, nocas sam isprobao :) bice meni free minuta za skajp :)

Update za 1020 !!!!! Upravo dobio obavestenje. Moguce da je onaj fix u pitanju ;)

Da denim ali bez fensi kamera dodataka , vise je bazirano na bug fixes , poslednja verzija OS 8.1.1 i eto posle 6meseci nova verzija fw, sto je pohvalno.

http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/20484_Many_European_Lumia_1020s_get_.php ono sto ja primecujem u odnosu na pfd verziju i prosli fw je:

1. Manje se greje

2. Zivahniji je , brze pokrece programe

3. Tile-ovi pri skrolu ne laguju

4. Cellular data prikazuje korektno stanje

5. Baterija? Hm to cu tek videti, prvo moram da je ispraznim pa napunim, ali cini mi se da je bolje optimizovana potrosnja..

Poslednja izmena:
Jel mozete da apdejtujete Skype ?

Prilozi

• wp_ss_20150213_0004.png
    wp_ss_20150213_0004.png
    55.3 KB · Pregleda: 135
Ja ladno vise nemam skype na telefonu ,samo stoji prazna ikonica i pise skype i kad udjem samo stoji beo ekran.

Odradio update Skajpa, poslao poruku za probu, sve radi normalno.

Jel ima neko problem sa mytube aplikacijom? Promenio sam telefon i ne mogu da je instaliram nikako, iako sam je kupio, prijavljuje neki error na store-u.

Ja sam je imao ,nisam mogao da odradim update ,pa sam je obrisao i sad vise ne mogu da je instaliram ,a kad pokusam preko pc ,kaze mi da uopste nisam ni kupio app,tako da sam odustao i koristim tubecast.

Ako ste koristili Prognozu sa promotivnim kodom, on važi samo dok je aplikacija instalirana. Kad se jednom obriše ili reinstalira treba novi kod. MyTube neće ni kod mene da se instalira od kako je update-ovan.

Sličan problem sa Phototag. Instalirao full verziju na promociji a onda izašao update koji odbija da se instalira.
Pošto sam se smorio kako da izbacim taj update notification na kraju sam obrisao sve.

Ako ste koristili Prognozu sa promotivnim kodom, on važi samo dok je aplikacija instalirana. Kad se jednom obriše ili reinstalira treba novi kod. MyTube neće ni kod mene da se instalira od kako je update-ovan.

Prognozu sam imao full verziju, skinuo sam je kad je bila free...

Nemam gore pomenutih problema, iako sam menjao tri telefona u pola godine, samo sam se logovao sa svojim nalogom... Prognoza, mytube... Normalno rade... Update...

Vidim da je za l620 dostupan denim ,al ga ja jos uvek nemam ,da nije zbog pfd ?

Da bi dobio Denim MORAŠ isključiti PfD (onu kvačicu pa "done"), i onda čekiraj ažuriranje.

A sta ja imam ovo ,fake denim ? :)

Prilozi

• wp_ss_20150214_0001.png
    wp_ss_20150214_0001.png
    86.1 KB · Pregleda: 121
DA :d
Tako je i kod mene na L820.

p.s.

Denim stigao na L625 i L1320, ostali samo mi penzioneri sa L820 i L920 kao dva najstarija WP8 uređaja na Cyan-u :d

Da ali i dalje kaze da mi je phone up to date ,nema nikakvog apdejta :)

Moja preporuka je da napraviš clean install preko LSRT, prije toga napravi backup, tako ću ja sebi kada dođe Denim, tako sam i ranije radio i sve radi o.k.

Uzeo nokia lumia 636, a na telefon ima lumia cyan...kad proverim kaze da nema update za denim... :/

Nazad
Vrh Dno