Šta je novo?

Windows Phone 8.1

636 je za Hong Kong, Filipine, Kinu... i još par zemalja, nije još dobio Denim.

Ako si nestrpljiv priključi se na PfD, ili sačekaj malo pa ćeš službeno dobiti Denim.

Zna li neko da li je normalno da se youtube linkovi sa twirrera otvaraju u exploreru, ima li neki program koji bi usmeravao na tubecast?

@ajovetic Tako je odradjeno. Tek sad na 10ki ima opcija da preusmerava linkove na odredjenu app (ubacili su i izbor ako imas vise app sa istom funkcijom).

Ma može i sada da se namesti , tj može developer da namesti . Windows Central aplikacija ima izbor između Browser i YTapp i onda izabereš...

Zna li neko zasto ne mogu da bekapujem settings na cloud?
Dodje na 97% i pokaze ovo:
wp_ss_20150213_0001.png

Idi na manage pa obrisi, pa backupuj..

Meni je tako bilo kao kod tebe i iznervirao sam se i flesovao. I posle se ispostavilo da je ipak odradio bekap do kraja iako je pokazao gresku. Probaj da restartujes fon i vidi onda koji je datum

Meni je isterao backup do kraja kad sam sklonio custom sliku sa lockscreen-a. Negde sam to procitao, ali sam probao, iako mi je zvucalo glupo, pa je proradilo ko kosmodisk (Izgleda shashavo, ali radi :D).

Meni vrati sve i lock, sve... Jedino fotku od fotografija live tile ne... Uradi back bez zastajkivanja...
wp_ss_20150213_0005.png

Izbrisao sam stari backup, can ni tada nije hteo da odradi novi do kraja. Odradio hard reset i vratio mi je podesavanja (settings), ali aplikacije nije pa sam morao rucno da ih instaliram preko storea

Koliko je ovo pocelo da me izludjuje, skoro stalno se desava..

Prilozi

• 464482db-4e2b-4e3e-9ef3-d1644fe497de_TapatalkEditedImage.jpg
    464482db-4e2b-4e3e-9ef3-d1644fe497de_TapatalkEditedImage.jpg
    129.8 KB · Pregleda: 182
Mene grafički bug na Denimu nervira, "Mobile data" čas uključen, podignem pa spustim roletnu - ugašeno...

Mislio sam na ovo sa Twitterom, ne daj boze ne otvorim ga jedno 12 sati, ili u ovom slucaju 2 dana, prikazace mi tvitove od poslednja tri, cetiri sata i to je to, posle toga prikazuje one od prethodnog paljenja.. katastrofa.

Imam neki bag, ili anomaliju na mojoj L720. Desava se ponekad da kad ga zakljucam (glance je na peek) i izvadim iz dzepa on pokaze vreme ali samo na blic i nestane, a usput ga pokazuje naopacke (tj kontra znaku Nokia). Restartovanje telefona (soft) resava problem.
Zna li neko u cemu moze biti problem? Da ga otklonim za svagda...

Dobih danas od rodjaka iz Svajcarske Nokiu Lumiu 630. Telefon je zakljucan na Orange mrezu i kad se stavi nasa kartica, trazi kod. Da li se telefon moze dekodirati da bi radio na nasim mrezama?

Ako je on kupio telefon u Svajcarskoj i koristio moze da ode u njihovu radnju i trazi kod za otkljucavanje.

Pa moze da trazi kodove ali tek posle 2 godine. Tako je u CH. Tel uz pri pejd su jeftiniji dosta ali zakljucani. Android je uglavnom lako otkljucati ali wp je komplikovanije i skuplje tako reci neisplativo...

Poslednja izmena:
Ako ga je uzeo u pripejdu onda bi trebao odmah da dobije kod.

Poslednja izmena:
Ne pri pejd ali zakljucan na mrezu i mora tako da se koristi 2 god taj pri pejd broj tj npr Orange mrezu. Kod mozes dobiti posle 2 god ili kupis na netu :) Nisu oni ludi da npr daju tel za 50€ koji kosta 100 i odmah da dobijes kod na izvolte :)

Naravno da nisu ludi, ali ako uzmes telefon na pripejd potpisao si ugovor i normalno je da ces da ga koristis 2 godine, jer placas pretplatu. A sad sto nasi lopovi ne daju ne znaci da svajcarci nece dati taj kod. Ode kod njih i kaze da cesto putuje i da koristi telefefon u Srbiji. Neka pokusa, nece nista da izgubi!

Ne, nije. Daju telefone i uz prepaid ali šanse da dobije kod pre isteka dve godine su praktično nikakve

Ovo nisam znao. Nisam pitao rođaka na koji način je kupio telefon, nije pristojno, ali zbog činjenice da je ovde neupotrebljiv, pitaću ga.

Nazad
Vrh Dno