Cek, cek, sta ti meni sad pokusavas da kazes?Veruj mi razlika je ogromna izmedju slima, puritija, aosp i cyanogena. Cyanogen je ubedljivo najgori po tom pitanju. Probao sam cm12 i primetno je losiji od aosp-a.
@Darko1290 kao npr Inteza m banking lazi svaki put kada ih pitas kada ce da se smiluju da naprave, eee banka da nema pare za app? Svaki klient je bitan, aha da jeste sa Androidom i IOS-om. Slepc#
Kako si namestio u kalendaru da ti pokazuje ovaj praznik?Ja sam davno nasao neki kalendar sa srpskim praznicima i ubacio sam ga u outlook.Medjutim, on mi pokazuje samo Novu godinu, Bozic, Uskrs i tako te vece praznike?
Da, i ja na to kazem(i ogradjujem se zbog ostalih uredjaja) da sam probao N5 i Z3, komplet stock i da nikakve razlike nisam primetio. Svi se isto ponasaju, isto rade i iste primedbe imam i za njih. Dakle nije do konkretnog uredjaja u smislu sada je cuj OPO spor a ostali super rade vec je to do Androida kao takvog.
U odnosu na to kako to radi/izgleda na WP - da. Ne kazem da je lose, sporo i slicno posto je prica na granici da bude kao onih geek 0.3 milisekunde, ali da, vizuelni dozivljaj svega toga mi je ubedljivo na strani WP.znači nexus 5 secka kad skroluješ settings i imenik? [emoji14]arty:
Hajde nemoj i ti da se glupiras, za tebe bar mislim da si normalan i da nisi zadrt kao neki . Koristim Android trenutno a ne WP i apsolutno nemam nameru da branim stvari koje ne mogu da se brane ali da, ponovicu jos jednom jer bice da nemas iskustva sa WP. Da, tamo to mnogo tecnije i lepse klizi i nema nacina da me ubedis u suprotno jer imam direktnog iskustva sa oba. Kao sto rekoh, daleko od toga da je Android spor i slicno, nijednog trenutka nisam to rekao. Samo kazem da je vizuelni dozivljaj ubedljivo na strani WP po tom pitanju kao i da OPO sa 3 puta jacim hardverom od eto te sad vec slabasne L920 nema takvo smooth iskustvo. I kazem, ne samo OPO vec i drugi koje sam probao. Koliko je ranije moglo da mi se prigovara kako jelte imam Android iskustvo iz 2010 pa zato mislim kako mislim, sada koristim hardverski poprilicno jak uredjaj i maltene nesto medju najboljem sto u Android svetu moze da se uzme i mislim da je nedopustivo da isti u tako nekim situacijama vidno zaostaje u odnosu na iOS i WP. A ponavljam, ozbiljno jaci hardver. Dakle, Android je problem. Pa svidelo se to nekome ili ne.Čoveče, da li si ti svestan da možeš da uključiš gpu profiling koji ti crta trajanje svakog frejma, evo ko mentol idem gore dole i u settingsu i u imeniku i nije ni blizu granice od 60 fps (zelena linija). Dosta više sa tim voodoo pričama za malu decu. Kad se nemaju argumenti onda se poteže poslednja nada - Android secka, i to ni manje ni više nego Nexus u settingsu. Ma daj molim te...
Jedina razlika u scrollu je što na Windowsu ne mogu da flicknem scroll da ga spičim na kraj nego on ima neki svoj kilavi tempo. Ne znam da li je to promenjeno nekim updateom.
Developer settings/profile gpu rendering, izaberi lines ili bars. Skroluj settings, skroluj imenik... Jel ide preko zelene linije/ispod 60 fps? Vrlo egzaktne stvari, bez voodoo fora (ubedljivo bolje... lol).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari