Sve što sam naveo su činjenice, neke argumentovao sa SS. To što si ti naveo su nesrećne alternative. Meni je ne shavtljivo da u mailu ne mogu da stavim prilog, da to moram da budžim sa nekom drugom app! Pa to je ljudi korak nazad, ne napred. Slike neću da uploadujem na onedrive, neću da mi M$ odrećuje gde ću svoje stvari online da skladištim, a kažu google blokira ovo ili ono, blokirao bi i M$ da može. Blokira prvo wp korisnike sa skype app, na iOS i androidu radi mnogo bolje. Na symbianu je imao flickr fabrički, evo imam 808 i postavljao sam SS, a za wp nema fabrička app? M$ mora da motiviše mnoge firme da urade kako valja app, nema im druge.
Koje sve moguće app? Ovo koje sam naveo su osnovne app. A šta reći za vibraciju? Kakve crne sve moguće app. Naveo sam isuviše valjanih razloga.
Fora je što uglavnom ovde pišu neki da je wp brz, munja na jeftinim modelima, mnogo brži od androida, kakav android za te pare. Pa gde brz sunce ti kalaisano? Jeste ako šaltate meni gore,dole. Pritisnem hardversko dugme za kameru, čekam, učita se, kliknem na tri tačke i tu nema čekanja, odmah izbaci lens, timer... klik na lens pa panorama, opet čekaj... Kliknem na kalendar, ako nije u memoriji čekaj i gledaj u malu ikonicu kalendara. itd. Ovde mnogi brane wp, pišu hvalospeve o wp, kao da je ne znam kakvo čudo iz budućnosti. Svi se nadamo promenama u wp10, ali teško, biće opet čekajte, to je nov sistem, da se ovo doradi, biće... evo sad baš izlazi wp11.